ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Partyland.gr - Τα εκπαιδευτικά προγράμματα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Partyland.gr – Τα εκπαιδευτικά προγράμματα

 

Η Partyland.gr εγκαινίασε φέτος το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα «εκπαιδευτική εκδρομή με ασφάλεια». Ένα ταξίδι μαγικό, με έξι διαφορετικές διαδρομές για παιδιά ηλικίας από 4 μέχρι 8 ετών. Ταξιδέψτε, λοιπόν!

 

Αναλυτικά τα προγράμματα

Η ιστορία του παιχνιδιού μέσα στον χρόνο

Ένα ταξίδι στο χρόνο, στα παιχνίδια που έπαιζαν ο παππούς και η γιαγιά και ταυτόχρονα ένα ταξίδι στην ουσία του παιχνιδιού και στην πορεία της εξέλιξής του.

Παιχνίδια άλλων λαών

Ένα ταξίδι σε τόπους μακρινούς, που φέρνει τα παιδιά σε επαφή με άλλους λαούς και τα παραδοσιακά παιχνίδια τους. Με οδηγό το παιχνίδι, τα παιδιά θα ταξιδέψουν στη Χιλή, στο Πακιστάν, στη Γκάνα, στην Κορέα, στην Αγγλία, στη Σουμάτρα, στην Αυστραλία, στο Ισραήλ και σε πολλές άλλες χώρες!

Η Τέχνη του κουκλοθέατρου

Τα παιδιά ζουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, την κουκλο – εμπειρία. Παραστάσεις κουκλοθέατρου, δημιουργία κούκλας με απλά υλικά, κουκλοπαίχτες και άλλα πολλά κουκλο – θεατρικά!

Οι περιπέτειες του Καραγκιόζη

Ένα ταξίδι με προορισμό τον μαγικό κόσμο του θεάτρου σκιών. Η γνωριμία με τον Καραγκιόζη, η δημιουργία από κάθε παιδί της δικής του φιγούρας και η παρακολούθηση μιας παράστασης με τον Καραγκιόζη θα χαρίσουν στα παιδιά στιγμές αξέχαστες και διασκεδαστικές.

Συναισθήματα μέσα από τα παραμύθια

Προορισμός αυτού του ταξιδιού η κατανόηση του κόσμου των συναισθημάτων, μέσα από τη διήγηση, τη συζήτηση και τις κατασκευές.

Άλλαξέ το!

Τα παιδιά ενεργοποιούν τη δημιουργική τους σκέψη και δραματοποιούν την ιστορία, που θα σκεφτούν με τους ήρωες της δικής τους φαντασίας. Έτσι, ενδυναμώνεται η εκφραστική ικανότητα των παιδιών, τα οποία μαθαίνουν να λειτουργούν ως ομάδα, ενώ ο αφηγητής έχει κυρίως συντονιστικό ρόλο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το site της Partyland.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Partyland

Πολυχώρος παιχνιδιού, δημιουργικής απασχόλησης και εστίασης

Στ. Καζαντζίδη 49, Πυλαία, 55535, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 473400

Email: info@partyland.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.