Εργαστήρι Χωρίς Σύνορα - Τα θεατρικά τμήματα | 2017 - 2018 – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Εργαστήρι Χωρίς Σύνορα – Τα θεατρικά τμήματα | 2017 – 2018

Το Εργαστήρι Χωρίς Σύνορα μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, ξεκινάει τα φετινά θεατρικά τμήματα στον Χώρο Τέχνης – SourLiBoom!

Τμήμα προσχολικής ηλικίας για παιδιά 4 – 7 ετών. Στοχεύει στην κοινωνικοποίηση των παιδιών, στην ανάπτυξη δεξιοτήτων και στην ελεύθερη έκφραση, στην καλλιέργεια και ανάπτυξη της φαντασίας  μέσα από το θεατρικό παιχνίδι, την μουσική και την κίνηση.

Παιδικό τμήμα για παιδιά 8-12 ετών. Στόχος του τμήματος είναι μέσα από την θεατρική τέχνη και το εκπαιδευτικό δράμα, να αναπτύξουν την ομαδικότητα και την συνεργασία. Να εκφράσουν τον εαυτό τους,  να κατανοήσουν έννοιες που τους απασχολούν και  μέσα από την βιωματική διαδικασία του θεάτρου να ενισχυθεί η κάθε μια προσωπικότητα ξεχωριστά.

Εφηβικό τμήμα για παιδιά 13-15 ετών. Μέσα από την θεατρική τέχνη και το εκπαιδευτικό δράμα εκφράζουν τις ανησυχίες τους και τους προβληματισμούς τους, καλλιεργούν  την προσωπικότητά τους και αναπτύσσουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες.

Τμήμα ενηλίκων. Το τμήμα ενηλίκων απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να βιώσουν την θεατρική διαδικασία, να πειραματιστούν με διαφορετικές θεατρικές τεχνικές και να γνωρίσουν άγνωστες πτυχές του εαυτού τους.

 

Υπεύθυνη τμημάτων: Σοφία Κυπριανίδου

Ομάδα Διδασκαλίας: Νατάσα Γεωργίου, Σοφία Κυπριανίδου, Έλενα Μοβσεσιάν

Εγγραφές: Από 18 Σεπτεμβρίου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη  18.30 -20.30 στον Χώρο Τέχνης – SourLiBooM, Κρυστάλλη 4 (Πλατεία Αντιγονιδών)

Για τις τιμές και το αναλυτικό πρόγραμμα επικοινωνήστε με την ομάδα Εργαστήρι Χωρίς Σύνορα.

Πληροφορίες: t.: 2310 250353, e.: info@exs.gr, s.:www.exs.gr

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

SourLiBoom

Χώρος Τέχνης

Κ. Κρυστάλλη 4, Πλατεία Αντιγονιδών, 54630, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2314 011584, 6944988067

Προβολή στους Χάρτες Google

Στην περιοχή υπάρχουν πολλά ιδιωτικά parking

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.