Το παρεάκι - Τα αθλητικά τμήματα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το παρεάκι – Τα αθλητικά τμήματα

«Το Παρεάκι» βοηθάει τα παιδιά να ανακαλύψουν τον κόσμο και τον εαυτό τους μέσα από παιχνίδια και διασκεδαστικές δραστηριότητες. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και είναι εδώ για να βοηθήσει, να στηρίξει και να προσφέρει τις γνώσεις και τις εμπειρίες του σε ένα πλαίσιο συνεργασίας, αλληλεπίδρασης και ουσιαστικής επικοινωνίας.

 

Τα αθλητικά τμήματα

  • Παίζω και χοροπηδώ

Ψυχοκινητική αγωγή για παιδιά 4 έως 6 ετών. Η Ψυχοκινητική αγωγή είναι η ανάπτυξη των κινητικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων του παιδιού. Η ενίσχυση του ψυχοκινητικού τομέα βοηθάει το παιδί να ανακαλύψει τις δυνατότητες του σώματός του και τις σχέσεις του σώματός του με το χώρο και τα αντικείμενα.

Τρίτη και Πέμπτη 17:15-18:00

30 ευρώ/ μήνα

 

  • Χόκι πόκι

Ψυχοκινητική αγωγή και παιχνίδι για παιδιά ηλικίας 2,5 έως 4 ετών. Η Ψυχοκινητική αγωγή είναι η ανάπτυξη των κινητικών ικανοτήτων και δεξιοτήτων του παιδιού. Η ενίσχυση του ψυχοκινητικού τομέα βοηθάει το παιδί να ανακαλύψει τις δυνατότητες του σώματός του και τις σχέσεις του σώματός του με το χώρο και τα αντικείμενα.

Δευτέρα και Παρασκευή 18:15-19:00

30 ευρώ/ μήνα

 

  • Τσίκα τσίκα μπουμ

Μουσικοκινητική αγωγή για βρέφη ηλικίας 18 έως 30 μηνών

Παρασκευή 17:15-18:00

30 ευρώ/ μήνα

 

Χρήσιμες Πληροφορίες

30% έκπτωση στα αδέρφια

30% έκπτωση για συμμετοχή σε δεύτερη δραστηριότητα

Υπάρχει χώρος αναμονής για τους γονείς/ συνοδούς

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.