ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Άμμιλος - Τα εκπαιδευτικά προγράμματα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Άμμιλος – Τα εκπαιδευτικά προγράμματα

Η AMMILOS ταξιδεύει και στα Σχολεία!

Η AMMILOS COOKING EXPERIENCE είναι ένας φιλόξενος χώρος διεξαγωγής εκδηλώσεων και γαστρονομικών εμπειριών μάθησης και ψυχαγωγίας, η οποία δημιουργήθηκε με αγάπη και αφοσίωση στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις παιδικές δραστηριότητες, με σκοπό να περνάνε ευχάριστα, παραγωγικά και διασκεδαστικά τον χρόνο τους τα παιδιά. Μέσω ποικίλων δράσεων, πάντα με επαγγελματική προσέγγιση, η γνώση συναντά τη διασκέδαση & τη δημιουργική φαντασία, μέσα σε ένα καλαίσθητο, μοντέρνο και ζεστό περιβάλλον, όπου προσφέρονται ολοκληρωμένες γαστρονομικές υπηρεσίες τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά. Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της Αμμίλου, είναι η ευελιξία της να διοργανώνει τις δράσεις της είτε στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο της στη Σταυρούπολη φιλοξενώντας έως 20 παιδιά, είτε σε χώρο που θα υποδειχθεί -με τον αριθμό των παιδιών να ορίζεται κατόπιν συνεννόησης- για αυτό και απευθύνεται και σε Σχολικές Μονάδες που επιθυμούν να προσφέρουν στους μαθητές τους μια διαφορετική εκπαιδευτική εμπειρία, όπου η ομάδα μεταφέρει όλη την εμπειρία και τη γνώση απευθείας στους μαθητές, οργανώνοντας:

  1. Διαδραστικά Σεμινάρια Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής για μαθητές νηπιαγωγείου/δημοτικού/γυμνασίου, στα οποία τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν ενεργά και να δημιουργούν.
  2. Διαδραστικά Σεμινάρια Επαγγελματικού Προσανατολισμού για μαθητές Λυκείου, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν αν ο τομέας της γαστρονομίας που τους ενδιαφέρει, τους ταιριάζει.

 

Στόχος είναι τα παιδιά να μάθουν με ευχάριστο και διασκεδαστικό τρόπο:

  • τις βασικές αρχές της υγιεινής διατροφής
  • τη σωστή διαχείριση του χώρου και του χρόνου της κουζίνας
  • την αποφυγή σπατάλης και ανακύκλωσης των τροφίμων
  • να αναπτύσσουν βασικές δεξιότητες

 

Συμμετέχοντας στις δραστηριότητες της “Άμμιλος Cooking Experience”, το σχολείο σας θα προσφέρει στους μαθητές μια αξέχαστη εμπειρία που συνδυάζει τη μάθηση με τη διασκέδαση, ενώ παράλληλα ενισχύει τόσο τη σύνδεση των παιδιών με την παράδοση και τη γαστρονομία, όσο και την ανάπτυξη δεξιοτήτων όπως η Συνεργασία, η Αυτοπεποίθηση και η Κριτική Σκέψη. Οι δραστηριότητες της Αμμίλου δεν είναι απλώς μια ευχάριστη εμπειρία, αλλά ένα εκπαιδευτικό εργαλείο που συμβάλλει στην ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων.

H ομάδα της Αμμίλου μπορεί να σας παρουσιάσοει αναλυτικά τις προτάσεις/δράσεις της, ώστε να εμπλουτίσετε με αυτές το εκπαιδευτικό σας πρόγραμμα. Κλείστε τώρα ένα ραντεβού για πληροφορίες και οργάνωση δράσεων στο 2310 606355 και στο info@ammilos.gr.

 

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Άμμιλος Cooking Experience

Χώρος Διεξαγωγής Γαστρονομικών Εκδηλώσεων για Παιδιά & Ενήλικες

Παναγή Τσαλδάρη 14 Σταυρούπολη, 56429, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 606355

Email: info@ammilos.gr

Links: Website, Facebook, Instagram

Προβολή στους Χάρτες Google

Η πρόσβαση είναι εύκολη, τόσο από το κέντρο με τα λεωφορεία 27, 38, 56, 84 να σταματούν ακριβώς μπροστά στο χώρο, όσο και από την περιφερειακή παίρνοντας την έξοδο για Σταυρούπολη - Κέντρο στο ύψος του Plaisio.

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.