Μαμάδες κάνουν διακοπές για μια εβδομάδα στο Surf Club Keros στη Λήμνο! – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μαμάδες κάνουν διακοπές για μια εβδομάδα στο Surf Club Keros στη Λήμνο!

 

Τα “Bikini Tribe Surf Sessions” είναι μια σειρά από 3 εβδομαδιαία, εναλλακτικά και πρωτοποριακά surf camps μόνο για γυναίκες. Για κάθε γυναίκα. Οποιαδήποτε γυναίκα… Που δοκιμάζει, ταξιδεύει, αναζητεί και αμφισβητεί. Τα “Bikini Tribe Surf Sessions” αφορούν την ελευθερία, την ισότητα και την κοινότητα. Δεν υπάρχει «κοινό» ή «θεατές», αλλά μόνο φίλες.

Η ιδέα ξεκινά από το κοινό πάθος για τα θαλάσσια σπορ και εξελίσσεται σε μια γυναικεία κοινότητα ενδυνάμωσης και αλληλεπίδρασης, μέσα από ένα επταήμερο all-inclusive surf camp με πολύ θάλασσα και Ελληνικό καλοκαίρι, surfing, windsurfing ή kitesurfing, συμμετοχικές συζητήσεις, παρέες και ανταλλαγή ιδεών, εμπειριών και αγωνιών.

 

 

Με εκδρομές στη φύση και διασκέδαση, με πάρτι και αύρα Αιγαίου. Είναι μια έντονη παραθαλάσσια εκδήλωση με συζητήσεις, επιδείξεις και αλληλεπίδραση από τις συμμετέχουσες. Και πολύ surf… Η ομάδα που κινητοποιεί τα “Bikini Tribe Surf Sessions” είναι η ομάδα του Surf Club Keros, μια ομάδα από surfers, ταξιδιώτες και οραματιστές που επενδύουν στη βιώσιμη διαχείριση και την ευημερία της φύσης, της θάλασσας και της κοινωνίας, υποστηριζόμενη από γυναίκες πρότυπα, ενεργές, επιτυχημένες στον αθλητισμό, στον επαγγελματικό στίβο, στον ακτιβισμό και στον εθελοντισμό. Γυναίκες έτοιμες να εμπνεύσουν και να επηρεάσουν τις καινούργιες τους φίλες με θετική ενέργεια, αισιοδοξία και καλοκαιρινή αύρα.

Τα “Bikini Tribe Surf Sessions” θα πραγματοποιηθούν στο Surf Club Keros, στην Λήμνο σε έναν από τους τελευταίους παρθένους προορισμούς surf.

Οι ημερομηνίες είναι:

 

  • Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 – Σάββατο 26 Ιουνίου 2021
  • Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 – Σάββατο 3 Ιουλίου 2021
  • Σάββατο 3 Ιουλίου 2021 – Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

 

#Join the tribe…

 

Φυσικά, το Surf Club Keros υποδέχεται και παιδιά και εφήβους στα ξεχωριστά, αποκλειστικά για παιδιά καλοκαιρινά του camp αλλά και οικογένειες που θέλουν να περάσουν διαφορετικές οικογενειακές διακοπές στο πανέμορφο νησί της Λήμνου. Εμείς είχαμε πάει στη Λήμνο πριν μερικά χρόνια (άρθρο μας στο THE PAPER BOAT θα διαβάσεις εδώ). Αναζήτησε πληροφορίες για τις υπέροχες σκηνές του Surf Club Keros και σχεδίασε τις επόμενες αποδράσεις σας!

 

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Surf Club Keros

Lemnos Island – Greece

www.surfclubkeros.com

+306980776064

bookings@surfclubkeros.com