Κέντρα Μελέτης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

The Key Creative School

The Key Creative School: το Κλειδί της Δημιουργικότητας, το Κλειδί για να ανακαλύψετε τις ικανότητες, τις κλίσεις και τα κρυφά ταλέντα των παιδιών σας. Ένας χώρος 200τμ. που δημιουργήθηκε με γνώμονα τις ουσιαστικές ανάγκες των παιδιών, ένας χώρος απ’άκρη σ’ άκρη παιδαγωγικά αξιοποιήσιμος.

The School Project

Στο The School Project οι μαθητές όλων των βαθμίδων προετοιμάζονται καθημερινά σε ΟΛΑ τα σχολικά τους καθήκοντα, με τη βοήθεια και την επίβλεψη έμπειρων και άριστα καταρτισμένων εκπαιδευτικών, σε έναν ευχάριστο χώρο, κατάλληλο για μελέτη και συνεργασία.

Κέντρο Μελέτης Γραφίδα

Το Κέντρο Μελέτης Γραφίδα είναι ένας χώρος γνώσης, έμπνευσης και δημιουργίας για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της Καλαμαριάς (κοντά στον πεζόδρομο).

Μη.Λο.

Προσφέρει υπηρεσίες λογοθεραπείας, ειδικής διαπαιδαγώγησης, μελέτης σχολικών μαθημάτων και ψυχολογικής υποστήριξης.

Μικρό Επιστημονικό

Στο μικρό επιστημονικό, παιδιά Δημοτικού διαβάζουν τα μαθήματά τους και κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη χώρα του Σχολείου!

Παιδεία Παίζει

Δημιουργικές δραστηριότητες και μελέτη στο αναγνωστήριο γεμίζουν ευχάριστα και παραγωγικά τον χρόνο που περνάνε στο Παιδεία Παίζει τα παιδιά.

Το αναγνωστήριο

Σ’έναν φιλόξενο, χαρούμενο και φωτεινό χώρο στην Καλαμαριά, όπου τα παιδιά νιώθουν σαν στο σπίτι τους, λειτουργεί το αναγνωστήριο.

Το Δέντρο που δίνει

Το Δέντρο που δίνει είναι ένα νέο πρωτότυπο παιδαγωγικό κέντρο, το οποίο λειτουργεί από το Σεπτέμβριο του 2015 στο κέντρο της Πυλαίας.

Το σχολείο αλλιώς

Το Σχολείο Αλλιώς είναι ένα κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά αλλά και ενήλικες. Τα παιδιά απασχολούνται από έμπειρους εκπαιδευτικούς με δραστηριότητες που στόχο έχουν την ψυχαγωγία αλλά και την καλλιέργεια των γνωστικών τους δυνατοτήτων (γυμναστική, θεατρικό παιχνίδι, ιστορία της τέχνης, STEAM, εικαστικά, διατροφή, αρχιτεκτονική, φυσικές επιστήμες, μουσική, τεχνολογία κ.α.) Παράλληλα στο Σχολείο Αλλιώς λειτουργούν διαθεματικά […]

Ανεμόπτερο

Το Ανεµόπτερο είναι ένας Κοινωνικός Συνεταιρισµός για την Προώθηση της Παιδαγωγικής της Ένταξης.

Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Απασχόλησης άνοιξε στα Διαβατά τον Ιανουάριο του 2016 και υποδέχεται σε ένα φωτεινό και όμορφο χώρο τους μικρούς και μεγάλους φίλους!

διαφήμιση