Χαρά και Μουσική – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Χαρά και Μουσική

To εργαστήρι μουσικής δημιουργικής απασχόλησης  Χαρά και Μουσική λειτουργεί σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον, στην Άνω Περαία λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Ένας χώρος όπου κυριαρχεί η αγάπη και η όρεξη για μουσική και καλλιτεχνική δημιουργία και δίνονται στα παιδιά ευκαιρίες να ανακαλύψουν  τα ταλέντα τους. Τα παιδιά εκφράζονται, αυτοσχεδιάζουν, ασκούν τη φαντασία τους, χαίρονται και παίζουν μαθαίνοντας μουσική.

Τα προγράμματα σπουδών έχουν δημιουργηθεί σύμφωνα με τις σύγχρονες μουσικές και παιδαγωγικές μεθόδους, που στοχεύουν στη μουσική εκπαίδευση των παιδιών αλλά και στην ανάπτυξη της προσωπικότητας και των δεξιοτήτων τους.

Τα τμήματα της Χαράς και Μουσικής είναι ετήσια και απευθύνονται σε βρέφη από 4 μηνών, παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, εφήβους και ενήλικες.

Το πρόγραμμα της Χαράς και Μουσικής περιλαμβάνει τμήματα μουσικής αγωγής και προπαιδείας, μουσικοκινητικής αλλά και μαθήματα μουσικών οργάνων  για παιδιά από 4 χρονών, μουσικά σύνολα, ορχήστρες κρουστών, πνευστών, χορωδία, θέατρο για όλες τις ηλικίες, φωνητική, μουσικοθεραπεία και θέατρο σκιών.

Τα Σαββατοκύριακα διοργανώνονται εκδηλώσεις – εργαστήρια με διάφορες θεματικές για μικρούς και μεγάλους.

Όλα αυτά είναι μέρος των δράσεων του εργαστηρίου Χαρά και Μουσική οι οποίες κάθε χρόνο ανανεώνονται και προσπαθούν να προσφέρουν μουσικά και δημιουργικά ερεθίσματα στα παιδιά.

Επίσης η  δανειστική βιβλιοθήκη και δισκοθήκη του εργαστηρίου, εμπλουτίζεται συνεχώς, λειτουργεί καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και προσελκύει τα παιδιά που ανακαλύπτουν κρυμμένους θησαυρούς στα ράφια της.

Ο χώρος του εργαστηρίου είναι ανοικτός και για επισκέψεις σχολείων και παιδικών σταθμών. Τα παιδιά  περνούν ένα δημιουργικό μουσικό πρωινό με τα ειδικά μουσικοπαιδαγωγικά προγράμματα της Χαράς και Μουσικής

Μουσική, τραγούδι, χορός, θέατρο, παίξιμο στα μουσικά όργανα, ακροάσεις μουσικής από όλο τον κόσμο, μουσικά παιχνίδια και μουσικές κατασκευές ανοίγουν τον δρόμο στα παιδιά για το μαγικό μουσικό ταξίδι!

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Χαρά και Μουσική

Εργαστήρι Μουσικής Δημιουργικής Απασχόλησης

Μεταμορφώσεως 13, 57019, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2392 400752, 6973 599041, 6937216816

Email: info@xarakaimousiki.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Λεωφορεία:
Από Θεσσαλονίκη:
Νο 3, 2 ή 8 με μετεπιβίβαση στο σταθμό ΙΚΕΑ στο λεωφορείο Νο72 ( Θεσσαλονίκη-Ν. Μηχανιώνα). Στάση Δημαρχείο.
Από Μηχανιώνα, Αγία Τριάδα, Νέοι Επιβάτες και Περαία
Νο 72

Η Χαρά και Μουσική διαθέτει άνετο χώρο αναμονής, όπου οι γονείς μπορούν να περιμένουν τα παιδιά τους απολαμβάνοντας ζεστό καφέ ή τσάι.

Ο χώρος διαθέτει Wi-Fi και ευρύχωρη αυλή. Το parking είναι άνετο σε φαρδύ δρόμο ακριβώς μπροστά από τη Χαρά και Μουσική.

Τι υπάρχει κοντά