Το Πράσινο Σύννεφο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το Πράσινο Σύννεφο

PRASINO SYNENFO FOTOGRAFIA COLLAGE

Το «Πράσινο σύννεφο» είναι ένα δημιουργικό βιβλιοπωλείο που φτιάχτηκε από δύο εκπαιδευτικούς στο κέντρο της Καλαμαριάς, τον Οκτώβρη του 2014.

Το «Πράσινο σύννεφο» έχει στόχο να λειτουργεί ως ένας χώρος όπου τα παιδιά, αλλά και οι ενήλικες ονειρεύονται, ανακαλύπτουν και δημιουργούν. Γι αυτό προτείνει επιλεγμένα βιβλία και παιχνίδια που ανοίγουν ορίζοντες και με άξονα αυτά σχεδιάζει δημιουργικές δράσεις. Οι δράσεις του ήδη περιλαμβάνουν προγράμματα τέχνης, ρομποτικής αλλά και φιλαναγνωσίας και δημιουργικά εργαστήρια με έναυσμα πάντα ένα βιβλίο.

Στο «Πράσινο σύννεφο» αγαπάνε τα βιβλία, τα παιχνίδια, τις συζητήσεις, τα πειράματα και μαζεύονται στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του για να μοιραστούν αυτά που αγαπάνε με ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με αυτούς και τους δημιουργούς τους. Η φιλοσοφία του συνοψίζεται στη φράση «βιβλία σε δράση».
Μέσα από τα εργαστήρια που ήδη λειτουργούν και τα πολλά άλλα που σχεδιάζονται, προσδοκούν να προσφέρουν στα παιδιά ώρες ευχάριστες και δημιουργικές που βασίζονται στις αρχές της αυτενέργειας, της βιωματικής μάθησης και της συνεργασίας.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Το Πράσινο Σύννεφο

Δημιουργικό Βιβλιοπωλείο

Πασαλίδη 40, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 454050

Email: info@prasinosynnefo.gr

Links: Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

ΛΕΟΦΩΡΕΙΑ:
Από κέντρο – Νο 6 και 5: Στάση Ιεράς Μητρόπολης Καλαμαριάς
Από Ν.Κρήνη - Νο 6: Παλιό Δημαρχείο
Νο 5: Γυμνάσιο

ΠΑΡΚΙΝΓΚ:
Επιτρέπεται το παρκάρισμα στους γύρω δρόμους και υπάρχει αλάνα ακριβώς απέναντι.

ΧΡΗΣΙΜΑ:
Πολύ κοντά στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς , υπάρχουν καφέ, εστιατόρια και πολλά καταστήματα.

Τι υπάρχει κοντά