Σύγχρονο Κέντρο Γλώσσας "Κυριακίδου" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Σύγχρονο Κέντρο Γλώσσας “Κυριακίδου”

Το Σύγχρονο Κέντρο Γλώσσας «Κυριακίδου» ιδρύθηκε το 1996 από τη Ρούλα Κυριακίδου με όραμα να γίνει ένα πραγματικό σχολείο, που όχι απλώς διδάσκει ξένες γλώσσες, αλλά βοηθάει τα παιδιά να εξερευνήσουν τις πραγματικές τους δυνατότητες και να υλοποιήσουν τους στόχους τους.

Με εμπειρία  22 χρόνων στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, είναι ένα σχολείο-πυρήνας για χιλιάδες μαθητές, μία ομάδα δασκάλων που δουλεύουν με τρέλα και ενθουσιασμό και συνεχώς εξελίσσονται!

Το 2017, με οδηγό το όραμα και το μεράκι για δημιουργία, η οικογένεια του σχολείου “μεγάλωσε”, προσθέτοντας  ένα καινούριο σχολείο στην καρδιά της πόλης, ένα πραγματικό σχολείο που στόχος του είναι να παρέχει ουσιαστική γνώση, αλλά και ένα κέντρο e d u t a I n m e n t (education+entertainment) στο σημείο που επιθυμείτε.

Στα σχολεία ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ στην Άνω Τούμπα και ΚΥΡΙΑΚΙΔΟΥ DOWNTOWN στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα γνωρίσετε…   

  • Έναν κόσμο γεμάτο γνώση, εμπειρία και επιτυχίες.
  • Τον συνδυασμό της δημιουργικότητας και του παιχνιδιού με την οργανωμένη διδασκαλία και την αντικειμενική αξιολόγηση.
  • Ένα αποτελεσματικό πρόγραμμα που οδηγεί μαθητή, καθηγητή και γονιό σε πλήρη συνεργασία, εξασφαλίζοντας ουσιαστική μάθηση, αλλά και επιτυχία στις εξετάσεις.
  • Χώρους εξοπλισμένους με την πιο σύγχρονη οπτικοακουστική τεχνολογία που ξεχωρίζουν για τη ζωντανή και μοντέρνα αισθητική τους και επιτρέπουν στους μαθητές να αξιοποιούν τα ταλέντα και τις δυνατότητές τους.
  • Έναν κύκλο σπουδών που χαρίζει στα παιδιά αυτοπεποίθηση και πραγματική γνώση της γλώσσας.
  • Σύγχρονες, πρωτότυπες και εναλλακτικές μεθόδους εκπαίδευσης, με στόχο την κατάκτηση Lower-Proficiency & IELTS, καθώς και την προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια.

Πληροφορίες χώρου

Σύγχρονο Κέντρο Γλώσσας “Κυριακίδου”

Πανταζίδου 38, 55534, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310-949660

Email: info@kyriakidou.gr

Links: Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά