Ιχθύς στο Apollo Keep Swimming – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ιχθύς στο Apollo Keep Swimming

Ακαδημίες | Προαγωνιστική | Αγωνιστική | Ενήλικες

Ακαδημίες Κολύμβησης για παιδιά 5 ετών και άνω

 

Η ομάδα κολύμβησης “Ιχθύς” ιδρύθηκε με πολλή αγάπη το Σεπτέμβριο του 2011, από τον Νικόλα Χατζηγιακουμή (ένας από τους ελάχιστους και πιο έμπειρους εκπαιδευτές βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης στην Ελλάδα) και τη Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, οι οποίοι, γονείς και οι ίδιοι, αποφάσισαν να αφιερώσουν τη ζωή τους στο πιο οργανωμένο πρόγραμμα κολύμβησης στην Ελλάδα.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Οι προπονητές στην ομάδα κολύμβησης “Ιχθύς” είναι οι πιο άρτια εκπαιδευμένοι για βρεφική και νηπιακή κολύμβηση στην Ελλάδα. Είναι επίσης κάτοχοι πτυχίων Α’ Βοηθειών, ναυαγοσωστικής και πολλών σχετικών με την κολύμβηση σεμιναρίων.

 

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΑ

Τα κολυμβητήρια διαθέτουν εγκαταστάσεις απόλυτα προσεγμένες, άκρως λειτουργικές και φυσικά πεντακάθαρες! Ιδανικές για όλους!

 

Κολυμβητήριο Ιχθύς Apollo Keep Swimming

Ένα ακόμη βήμα για τον Ιχθύ, ένα τεράστιο βήμα για την κολυμβητική κοινότητα! Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κολύμβησης για όλες τις ηλικίες θα πραγματοποιηθεί από την κολυμβητική ομάδα “Ιχθύς” στο Apollo Keep Swimming.

Η ισχύς εν τη ενώσει σε όλο της το μεγαλείο, έρχεται για πρώτη φορά στην πόλη μας, να φέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κολύμβησης για όλες τις ηλικίες που θα πραγματοποιηθεί στο Apollo Keep Swimming, το οποίο διαθέτει εξελιγμένες εγκαταστάσεις, με πολύ έμπειρους εκπαιδευτές και νέες συνεργασίες, που θα εκτοξεύσουν την ομάδα ως το διάστημα, όπως το Apollo.

Οι εγκαταστάσεις, αποτελούνται από άνετα αποδυτήρια με πολλά ντους, καφέ με τραπεζοκαθίσματα με θέα στην πισίνα για το συνοδό του παιδιού και μεγάλους χώρους, για την αναμονή των ενηλίκων και των παιδιών. Επίσης, ο χώρος κλιματίζεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς στο χώρο έχει τοποθετηθεί απινιδωτής, διότι η ασφάλεια και η πρόληψη είναι πολύ σημαντική για όλους.

Η πρόσβαση είναι πανεύκολη από όλες τις μεριές της πόλης, από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης, το κέντρο αλλά και από την ανατολική Θεσσαλονίκη. Το κολυμβητήριο διαθέτει μεγάλο και δωρεάν πάρκινγκ.

Τέλος, στον χώρο θα λειτουργεί η γραμματεία της ομάδας “Ιχθύς”, πρόθυμη να εξυπηρετήσει το κοινό. Υπάρχει η δυνατότητα να προμηθευτείτε από τον Ιχθύ όλων των ειδών τα κολυμβητικά είδη, μαγιώ, σκουφάκια, παντοφλάκια, γυαλιά κλπ. Απευθυνθείτε στη γραμματεία.

Φυσικά, οι προπονητές είναι πάντα δίπλα στα παιδιά ως καθοδηγητές και υποστηρικτές, ώστε να επιτυγχάνεται στο μέγιστο η εξατομικευμένη προσέγγιση, η ενσυναίσθηση και η προσωποποιημένη μάθηση για κάθε παιδί, όπως γίνεται όλα αυτά τα χρόνια με την υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία τους.

Μαθαίνοντας τα παιδιά να κολυμπούν μέσα από το παιχνίδι και τη χαρά, αποκτούν δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα!

 

Ωράριο λειτουργίας

Δευτέρα έως Παρασκευή: 15.30 – 20.30

Σάββατο: 09.00 – 14.00

 

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Οι χώροι της «Ομάδας Κολύμβησης Ιχθύς» είναι τόποι συνάντησης γονέων και παιδιών. Η βασική ιδέα σε αυτές τις ηλικίες είναι να δίνονται όσα περισσότερα εφόδια γίνεται στα παιδιά και το ομορφότερο δώρο σε αυτά είναι να μάθουν να πιστεύουν στον εαυτό τους.

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Πληροφορίες χώρου

Ιχθύς στο Apollo Keep Swimming

Ομάδα κολύμβησης

12ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Μουδανιών, Δήμος Θέρμης, 57001, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2313054671, 6989665757

Email: info@ixthys.gr

Links: Website, Facebook, Instagram

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά