Ιχθύς στο Εθνικό Κολυμβητήριο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ιχθύς στο Εθνικό Κολυμβητήριο

Εκμάθηση | Ακαδημίες | Προαγωνιστική | Αγωνιστική

Ακαδημίες Κολύμβησης για παιδιά 4 ετών και άνω

 

Η ομάδα κολύμβησης “Ιχθύς” ιδρύθηκε με πολλή αγάπη το Σεπτέμβριο του 2011, από τον Νικόλα Χατζηγιακουμή (ένας από τους ελάχιστους και πιο έμπειρους εκπαιδευτές βρεφικής και νηπιακής κολύμβησης στην Ελλάδα) και τη Χριστίνα Χρυσοχοΐδου, οι οποίοι, γονείς και οι ίδιοι, αποφάσισαν να αφιερώσουν τη ζωή τους στο πιο οργανωμένο πρόγραμμα κολύμβησης στην Ελλάδα.

 

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Οι προπονητές στην ομάδα κολύμβησης “Ιχθύς” είναι οι πιο άρτια εκπαιδευμένοι για βρεφική και νηπιακή κολύμβηση στην Ελλάδα. Είναι επίσης κάτοχοι πτυχίων Α’ Βοηθειών, ναυαγοσωστικής και πολλών σχετικών με την κολύμβηση σεμιναρίων.

 

Εθνικό Κολυμβητήριο

Το Εθνικό Κολυμβητήριο, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο αθλητικό κέντρο που δεν χρειάζεται συστάσεις. Περιλαμβάνει 3 πισίνες οι οποίες καλύπτουν όλες τις κολυμβητικές ανάγκες.

Συγκεκριμένα, οι πισίνες είναι οι εξής:

  • Ανοιχτή πισίνα (50μ – Βάθος 1,90μ – 5μ) – Προαγωνιστική και Αγωνιστική | 8 – 9 ετών και άνω

  • Κλειστή πισίνα (25μ – Βάθος 1,70μ – 5μ) – Ακαδημίες | 6 ετών και άνω

  • Κλειστή πισίνα Εκμάθησης (15μ – Βάθος 0,90μ) | 4 και άνω

 

Σε όλες τις πισίνες, οι προπονητές είναι πάντα δίπλα στα παιδιά ως καθοδηγητές και υποστηρικτές, ώστε να επιτυγχάνεται στο μέγιστο η εξατομικευμένη προσέγγιση, ενσυναίσθηση και η προσωποποιημένη μάθηση για κάθε παιδί.

Όλες οι ως άνω πισίνες χρησιμοποιούν, ως βασικό συστατικό για τον καθαρισμό τους το χλώριο. Τα μαθήματα διενεργούνται πάντα σε συμφωνία με τις υποδείξεις του ΕΟΔΥ.

Οι εγκαταστάσεις αποτελούνται από πολλά ντους, καφέ με τραπεζοκαθίσματα με θέα στην πισίνα για το συνοδό του παιδιού, μεγάλους και άνετους χώρους, για την αναμονή των ενηλίκων και των παιδιών. Σε όλες τις πισίνες υπάρχουν, φυσικά, και εξέδρες κοινού. Στο χώρο υπάρχει μόνιμα συντηρητής και οι χημικές αναλύσεις της πισίνας γίνονται στα μικροβιολογικά εργαστήρια του ΑΠΘ.

Η πρόσβαση είναι πανεύκολη από όλες τις μεριές της πόλης, από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και το κέντρο.

Τέλος, στο χώρο λειτουργεί η γραμματεία της ομάδας ομάδα κολύμβησης “Ιχθύς” πρόθυμη να εξυπηρετήσει το κοινό. Μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε από εκεί όλων των ειδών τα κολυμβητικά είδη, μαγιώ, σκουφάκια, παντοφλάκια, γυαλιά κλπ. Απευθυνθείτε στη γραμματεία!

Ωράριο λειτουργίας Εθνικού κολυμβητηρίου

Δευτέρα 17.00 – 20.00

Τρίτη και Τετάρτη 16.10 – 19.30

Πέμπτη 16. 40 – 19.30

Παρασκευή 17.00 – 20.00

Σάββατο 10.30 – 14.30

ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

Οι χώροι της «Ομάδας Κολύμβησης Ιχθύς» είναι τόποι συνάντησης γονέων και παιδιών. Η βασική ιδέα σε αυτές τις ηλικίες είναι να δίνονται όσα περισσότερα εφόδια γίνεται στα παιδιά και το ομορφότερο δώρο σε αυτά είναι να μάθουν να πιστεύουν στον εαυτό τους.

 

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Πληροφορίες χώρου

Ιχθύς στο Εθνικό Κολυμβητήριο

Ομάδα κολύμβησης

Αγ. Δημητρίου, 54636, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2313054671, 6989665757

Email: info@ixthys.gr

Links: Website, Facebook, Instagram

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά