Happy Swimming – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Happy Swimming

Tο HAPPY SWIMMING δημιουργήθηκε και λειτουργεί με γνώμονα την αγάπη του για το παιδί και τον γονέα. Η αγάπη αυτή είναι που ωθεί διαρκώς το ανθρώπινο δυναμικό να συνεχίζει και να εξελίσσεται. Ο στόχος είναι να προσφέρουν ξεχωριστές υδάτινες εμπειρίες σε ένα άρτια εξοπλισμένο χώρο, με σύγχρονες εγκαταστάσεις!

Το HAPPY SWIMMING σας καλεί να γνωρίσετε τα οφέλη της κολύμβησης και να βουτήξετε στα άδυτα του υδάτινου παιχνιδιού με ασφάλεια και αυτοπεποίθηση!

 

Μέθοδος Καθαρισμού Νερού – Ηλεκτρόλυση άλατος

Ως ζωντανός οργανισμός, το νερό της πισίνας αλλάζει συνεχώς χαρακτηριστικά και απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό αναζητήθηκε ένα σύστημα απολύμανσης που να προσφέρει διαρκώς υγιεινό, κρυστάλλινο νερό απαλλαγμένο από βακτηρίδια και μύκητες.

Η πλέον κατάλληλη μέθοδος λοιπόν είναι αυτή της ηλεκτρόλυσης άλατος. Πρόκειται για τον μοναδικό εναλλακτικό τρόπο απολύμανσης του νερού της πισίνας που καταργεί πλήρως το συμβατικό χλώριο. Η ηλεκτρόλυση άλατος είναι από τις πιο ασφαλείς και υγιεινές μεθόδους απολύμανσης του νερού της πισίνας με πολλά πλεονεκτήματα και φίλους σε όλο τον κόσμο. Στην Αυστραλία το 95% των πισίνων απολυμαίνονται με ηλεκτρόλυση άλατος.

Οι χλωριωτές άλατος έχουν δώσει μία νέα διάσταση στην έννοια της επεξεργασίας του νερού της πισίνας καθώς βελτιώνουν την ποιότητα του νερού, δεν απαιτούνται χημικά προϊόντα και κάνουν τη συντήρηση με απόλυτα φυσικό τρόπο. Έτσι αποφεύγονται όλες οι ανεπιθύμητες παρενέργειες των χημικών σταθεροποιητών (κυανουρικό οξύ) που περιέχονται σε προϊόντα χλωρίου (δυσάρεστη οσμή, ερεθισμός των ματιών και του δέρματος, ξερά μαλλιά, κτλ.).

 

Προσωπικό

Το εκπαιδευτικό προσωπικό αποτελείται από γυμναστές απόφοιτους ΤΕΦΑΑ. Οι γυμναστές στο HAPPY SWIMMING έχουν ακολουθήσει την κατεύθυνση κολύμβησης ή έχουν λάβει σεμιναριακή επιμόρφωση ή οποιοδήποτε άλλο πιστοποιητικό εκπαίδευσης.

 

Λίγα λόγια για τη βρεφική κολύμβηση

Όπως είναι γνωστό, το νερό έχει πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό, πόσο μάλιστα για ένα βρέφος όπου λίγους μήνες πριν βρισκόταν σε παρόμοιο περιβάλλον. Μέσα στο νερό τα βρέφη μαθαίνουν από μικρή ηλικία να ελέγχουν το σώμα τους και τις κινήσεις τους και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον ώστε να αναπτυχθούν οι κινητικές τους δεξιότητες με μηδενική καταπόνηση των οστών. Η αλληλεπίδραση γονέα και παιδιού μέσα στο νερό και ο ποιοτικός χρόνος που μοιράζονται, αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία και ενισχύει την οικοδόμηση μιας υγιούς, χαρούμενης και δημιουργικής σχέσης μεταξύ τους, ήδη από τη βρεφική ηλικία.

Τα μαθήματα μπορούν να ξεκινήσουν όταν γονείς και παιδί νιώθουν έτοιμοι .Αυτό που είναι σημαντικό να γνωρίζει ο γονέας είναι πως το κάθε παιδί έχει το δικό του χρόνο προσαρμογής και η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα εξελίσσεται σταδιακά και χωρίς πίεση. Η καλή διάθεση, η ενεργός συμμετοχή, η ενθάρρυνση και η καθοδήγηση του γονέα, δρουν θετικά στο παιδί και αποτελούν σημαντικό και κύριο παράγοντα στην τέλεση του μαθήματος.

Πιο συγκεκριμένα πραγματοποιούνται μαθήματα:

 • Baby swimming/βρεφική κολύμβηση
 • Children swimming/παιδική κολύμβηση
 • Aqua Aerobic/αερόβια υδρογυμναστική
 • Aqua kids/ παιδική υδρογυμναστική
 • Aqua Yoga for Pregnancy/υδρογυμναστική εγκύων

 

Extra Bonus

 • Οικονομικές τιμές και προσφορές σε συνδυασμούς πακέτων
 • Ολιγομελή τμήματα προπόνησης
 • Δυνατότητα ατομικής προπόνησης
 • Φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις κάτω από το νερό
 • Λειτουργία χώρου καφέ
 • Παιδικά πάρτι

Πληροφορίες χώρου

Happy Swimming

Αθλήματα και αναψυχή

Αντώνη Τρίτση 50 - 52, Εύοσμος, 56224, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310762135

Email: info@happyswimming.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Διαθέτει χώρο αναμονής για τους γονείς μέσα στο καφέ
& στην εξωτερική αυλή
Λεωφορεία που εξυπηρετούν: 34,22

Τι υπάρχει κοντά