Ευ Ζειν – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ευ Ζειν

Το κέντρο Yoga Ευ Ζειν, ιδρύθηκε από τη Σοφία Χατζηπαναγιώτου και λειτουργεί στη Θεσσαλονίκη από το 1973. Είναι το πρώτο κέντρο yoga στη Θεσσαλονίκη και πλέον το παλαιότερο στην Ελλάδα. Συνδυάζοντας τις ολοκληρωμένες θεραπευτικές τεχνικές yoga με εφαρμογές κλασικής & εναλλακτικής αισθητικής, λειτουργεί συνολικά ως κέντρο αυτογνωσίας και αυτοΐασης. Σε κάθε μάθημα, στόχος είναι η αναγνώριση των αναγκών και δυνατοτήτων του κάθε μαθητή, η καλλιέργεια της αυτογνωσίας και η προώθηση ενός γενικότερου εναλλακτικού και υγιούς τρόπου ζωής.

Στο Ευ Ζειν παρέχονται ολιγομελή τμήματα για όλην την οικογένεια, όπως: Βρεφική yoga-μασάζ, yoga για νήπια, yoga για μεγαλύτερα παιδάκια με ταυτόχρονο τμήμα yoga & διαλογισμού μόνο για τους γονείς, Prenatal & postnatal yoga.

Το Ευ Ζειν λειτουργεί ανατολικά, στη Θ. Σοφούλη 72β στον κόλπο Καραμπουρνάκι με δυνατότητα δωρεάν πάρκινγκ & στην Λ.Νίκης 13 γωνία με πλατεία Αριστοτέλους στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στόχος του Ευ Ζειν είναι η προώθηση εναλλακτικού και υγιούς τρόπου ζωής, η ενίσχυση της προσωπικότητας και η καλλιέργεια της αυτογνωσίας ανεξαρτήτου ηλικίας.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Ευ Ζειν

Studio Yoga

Λεωφόρος Νίκης 13, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310 224965

Email: info@eyzein.gr

Links: Website, Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά