Δήμητρα Γούναρη – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Δήμητρα Γούναρη

“Μέσα σου με θάρρος, δίπλα του με αγάπη!”

 

Η Δήμητρα Γούναρη είναι πιστοποιημένη Parent Coach  ( PCI Certified Parent Coach® ) από το Parent Coaching Institution σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Pacific University of Seattle και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια γονέων από το Attachment Parenting International. Παρακολουθεί σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για τις αναπτυξιακές ανάγκες παιδιών και εφήβων.

Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στη Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία. Μετά από πολυετή εμπειρία σε ερευνητικές θέσεις του ιδιωτικού τομέα επέλεξε συνειδητά να πραγματοποιήσει μια επαγγελματική στροφή και να αφοσιωθεί σε αυτό που την εκφράζει περισσότερο και αισθάνεται πιο πλήρης και δημιουργική, την υποστήριξη γονέων.

Η Δήμητρα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης και ενδυνάμωσης γονέων (οnline / τηλεφωνική / δια ζώσης υποστήριξη) ενώ παράλληλα συντονίζει ομιλίες και ομάδες γονέων μετά από πρόσκληση ανάλογων χώρων που ενδιαφέρονται για αντίστοιχες υπηρεσίες.

 

Αναλυτικότερα:

  • Ατομικές συνεδρίες ενδυνάμωσης και υποστήριξης γονέων

Υποστήριξη και ενδυνάμωση του γονέα μέσα από ατομικές συναντήσεις με στόχο την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι γονείς στην αλληλεπίδραση με το παιδί και στην καθημερινότητά τους.

  • Συνεδρίες και με τους δύο γονείς

Υποστήριξη και ενδυνάμωση και των δύο γονέων μέσα από μία δημιουργική διαδικασία σεβασμού και εμβάθυνσης των διαφορών / ομοιοτήτων του κάθε γονέα στον τρόπο αλληλεπίδρασης με τα παιδιά. Δύο σημαντικά κομμάτια του παζλ, τα οποία ενωμένα αποκαλύπτουν τη δυναμική και τις δυνατότητες της οικογένειας.

  • Ομάδες γονέων / Parent group coaching

Ενδυνάμωση και υποστήριξη γονέων μέσω ομαδικών συνεδριών σε group max. 6 ατόμων.  Η δυναμική της ομάδας δημιουργεί χώρο στο μοίρασμα των προκλήσεων, αναδιατύπωση προβληματισμών και ανανεώνει τις γονεϊκές στρατηγικές.

  • Θεματικά εργαστήρια Γονέων

Ανοιχτή συζήτηση και συμμετοχή με βιωματικές ασκήσεις για θέματα που ενδιαφέρουν τους γονείς όπως (ενδεικτικά): το άγχος της σχολικής επίδοσης, χρήση οθονών και επιπτώσεις, η θετική διαπαιδαγώγηση, η βέλτιστη ανάπτυξη των κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων των παιδιών, η αυτοφροντίδα των γονιών, ξεσπάσματα θυμού και στρατηγικές αντιμετώπισης κ.α.

 

PCI Certified Parent Coach®

Επίσημη συνεργάτης του δικτύου της Attachment  Parenting Hellas

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Δήμητρα Γούναρη

Πιστοποιημένη Parent Coach και Εκπαιδεύτρια Γονέων

Πυλαία, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6942292749

Email: parentcoach@dgounari.com

Links: Website, Facebook

Skype: Dimitra Gounari