Avant Garde Sports Club – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Avant Garde Sports Club

Το Avant Garde Sports Club είναι ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που εδρεύει στο Χωριό της Ειρήνης στην Καρδία. Άνοιξε τις πόρτες του τον Απρίλιο του 2012, με όραμα να δημιουργήσει ένα διαφορετικό χώρο άθλησης στη Θεσσαλονίκη. Έναν χώρο που θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε αθλητή, από τη μύηση ενός μικρού παιδιού στον αθλητισμό, τη διασκέδαση και την ευεξία ενός ερασιτέχνη, έως και την κατάκτηση των στόχων ενός πρωταθλητή που αγωνίζεται σε μεγάλες διοργανώσεις. Στις κατάφυτες αθλητικές εγκαταστάσεις του συγκαταλέγονται τρία γήπεδα τέννις επαγγελματικών προδιαγραφών, τέσσερα γήπεδα με άμμο για beach volley, beach tennis, beach soccer και beach handball καθώς και ένα γήπεδο ποδοσφαίρου με συνθετικό χλοοτάπητα. Υπάρχουν επίσης αποδυτήρια και κλειστός χώρος αναμονής των συνοδών με κυλικείο.

Στον χώρο λειτουργούν τμήματα προπόνησης και άσκησης όλων των ηλικιών, με ιδιαίτερη έμφαση στις ακαδημίες. Στόχος είναι όχι μόνο η διδασκαλία αθλημάτων στα παιδιά, αλλά παράλληλα η καλλιέργεια των αντιληπτικών και κινητικών τους δεξιοτήτων και η βελτιστοποίηση της φυσικής τους κατάστασης, ούτως ώστε η άσκηση να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας σε ολόκληρη τη ζωή τους.

Το παιδί αντιμετωπίζεται σαν ξεχωριστή προσωπικότητα χωρίς να συγκρίνονται οι επιδόσεις του με κανένα άλλο, φροντίζοντας πάντα να βελτιώνεται σε σχέση με τις προσωπικές του δυνατότητες, στοχεύοντας στη μέγιστη προσωπική βελτίωση. Δίνεται η δυνατότητα να ακολουθήσει το δρόμο του πρωταθλητισμού καθώς υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής σε Φιλικές, Τοπικούς, Ενωσιακούς ή και Πανελλήνιους αγώνες ανάλογα με το επίπεδο κατάρτισής του. Τα group, αναλόγως με την ηλικία και το επίπεδο, είναι ομοιογενή και ολιγάριθμα. Τα προπονητικά τμήματα, πάντα υπό την επίβλεψη και επιμέλεια έμπειρων και εξειδικευμένων προπονητών, λειτουργούν όλο το χρόνο και αφορούν αγόρια και κορίτσια δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, που δε χρειάζεται να έχουν γνώσεις στα αθλήματα, παρά μόνο διάθεση και όρεξη για μάθηση!

~~~~~

Ακαδημίες τέννις

Για παιδιά απο 4 ετών

Ακαδημίες beach volley

Για παιδιά από 8 ετών

Γονείς & παιδιά

Γονείς και παιδιά μπορούν να ασκηθούν παράλληλα σε όποιο άθλημα προτιμούν. Κατά τη διάρκεια του έτους, διοργανώνονται τουρνουά με τη συμμετοχή οικογενειών, όπου παιδιά και γονείς μοιράζονται τη χαρά της άθλησης και της ευγενούς άμιλλας.

Τμήματα ενηλίκων

Υπάρχει η δυνατότητα προπόνησης σε κλειστά γκρουπ, δίνοντας τη ευχέρεια της άθλησης με φίλους, όπως επίσης γίνονται και ιδιαίτερα μαθήματα.

Τα γήπεδα του Avant Garde διατίθενται και για ωριαία ενοικίαση, παρέχεται εξοπλισμός για κάθε άθλημα.

Παιδικά Πάρτυ

Στο Avant Garde, φιλοξενούνται παιδικά πάρτυ με αθλητική ή θεματική δραστηριότητα. Σε έναν υπέροχο χώρο κάτω από την επίβλεψη προπονητών και τις εγκαταστάσεις του κυλικείου να καλύπτουν κάθε ανάγκη για τους συνοδούς, μπορεί να σχεδιαστεί ένα πάρτυ που τα παιδιά θα ευχαριστηθούν. Με επιλογές αθλημάτων και παιχνίδια τύπου Survivor, παιδιά και γονείς μπορούν να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία.

 

διαφήμιση

Κύκλοι δραστηριοτήτων

Κάθε καλοκαίρι, όσοι συμμετέχουν στα Summer Camps του Avant Garde γνωρίζουν νέα αθλήματα και ασχολούνται με νέες δεξιότητες που κάνουν κάθε μέρα ξεχωριστή!

Πληροφορίες χώρου

Avant Garde Sports Club

Αθλητικό Κέντρο

20ο χλμ Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών, Το χωριό της Ειρήνης, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2392 072700

Email: beachactivities@gmail.com

Links: Website, Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Λειτουργεί καφέ ως χώρος αναμονής για τους γονείς
Οι γονείς μπορούν να γυμναστούν παράλληλα με το παιδί
Στις εγκαταστάσεις υπάρχει δωρεάν χώρος πάρκινγκ

Τι υπάρχει κοντά