Το Αίθριο στη ΧΑΝΘ – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το Αίθριο στη ΧΑΝΘ

Η καρδιά του ιστορικού κτιρίου Χ.Α.Ν.Θ ζωντανεύει και καλωσορίζει το κοινό της Θεσσαλονίκης, στο ατμοσφαιρικό καφέ «Το Αίθριο». Σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης βρίσκεται ένας μοντέρνος και δυναμικός πολυχώρος, που γίνεται το σημείο συνάντησης μικρών και μεγάλων.
Το Αίθριο είναι ένα μεταβλητό και πολύ-λειτουργικό σημείο συνάντησης, έμπνευσης, διασκέδασης και δημιουργίας, που προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Μέσα σε ένα ζεστό και οικείο περιβάλλον, φιλοξενούνται εκθέσεις, παιδικά πάρτι, συναθροίσεις ενηλίκων, ενώ παράλληλα μπορείτε να απολαύσετε το ρόφημά σας στο υπέροχο καφέ, το οποίο λειτουργεί και σας εξυπηρετεί καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

Το Αίθριο βρίσκεται στη διάθεσή σας για τη διοργάνωση παιδικών πάρτι, τα οποία πληρούν τις δικές σας προδιαγραφές. Η διαμόρφωση του χώρου και του μενού βασίζεται αποκλειστικά στις προτιμήσεις των γονιών και των παιδιών τους, τα οποία φιλοξενούνται και διασκεδάζουν μέσα σε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον γεμάτο από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. 

Μπορείτε να διαλέξετε από μια πληθώρα επιλογών απασχόλησης των παιδιών σας, με δραστηριότητες που αναλαμβάνουν εξειδικευμένοι ψυχαγωγοί / εμψυχωτές, ανάλογα με την ηλικία και τα ενδιαφέροντα των παιδιών σας, ενώ μπορείτε ακόμη να προσθέσετε μία δημιουργική νότα στο παιδικό σας πάρτι με την κατασκευή κούκλας κουκλοθεάτρου. 

Στο Αίθριο μπορείτε να επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη ποικιλία, το κρασί και τα συνοδευτικά της αρεσκείας σας, ενώ χαλαρώνετε με τη μουσική επένδυση της επιλογής σας. Μαζί, δημιουργούμε ένα ξεχωριστό σημείο διάδρασης και επικοινωνίας με σκοπό να απολαύσετε κάθε λεπτό της ημέρας!

Το καφέ Αίθριο για τους καλοκαιρινούς μήνες βγαίνει σε εξωτερικό χώρο και σας περιμένει για να οργανώσετε το  πάρτυ σας σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές, είτε είστε ενήλικας είτε παιδί.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε προτάσεις για μουσική υποστήριξη ή επιλογές απασχόλησης των παιδιών σας.

Πληροφορίες χώρου

Το Αίθριο στη ΧΑΝΘ

Καφέ - Εκδηλώσεις - Παιδικά Πάρτι

Νικολάου Γερμανού 1, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 231 5558598 & 6942 523290

Email: efkokitou@gmail.com

Links: Facebook

Προβολή στους Χάρτες Google

Ωράριο Λειτουργίας:
Δευτέρα - Παρασκευή: 09.00 21.00
Σάββατο & Κυριακή: 09.30- 01:30

Λειτουργούν 2 ιδιωτικά parking πολύ κοντά στο Αίθριο.

Τι υπάρχει κοντά