Αγρόκτημα Οικολογικής Γεωργίας – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Αγρόκτημα Οικολογικής Γεωργίας

Αγρόκτημα Οικολογικής Γεωργίας

Ο Δημήτρης και η Βεατρίκη ζουν από τη γεωργία. Παράγουν εποχιακά λαχανικά, σιτηρά και αλεύρι, μέλι, ξηρούς καρπούς, αυγά, κατσικίσιο και πρόβειο γάλα, καθώς και καλλωπιστικά φυτά και άνθη.

Δε χρειάζεται να πληρώσεις κάποια είσοδο, μπορείς όμως να αγοράσεις από τα προϊόντα τους, να συζητήσεις μαζί τους, να ταΐσεις τα ζώα, να τους πας φαγητό για τα ζώα, που σου περισσεύει στο σπίτι (πχ καρπουζόφλουδες), να τους βοηθήσεις σε απλές δουλειές του αγροκτήματος, να μοιραστείς ιδέες και σκέψεις.

Συμμετέχουν και στηρίζουν πρωτοβουλίες ενεργών πολιτών, υποδέχονται σχολεία, προσφέρουν το χώρο τους για ομαδικές ομιλίες, workshop και δράσεις, καθώς και για πάρτι: προς Θεού μη σκεφτείτε να πάρετε εμψυχωτή και catering. Σκεφτείτε να κάνετε κάτι εναλλακτικό και δημιουργικό, μια συγκέντρωση ανθρώπων που σκοπό θα έχουν να έρθουν σε επαφή με τη φύση και τα ζώα αλλά και κοντά ο ένας με τον άλλο μέσα από τη δημιουργικότητα και το παιχνίδι, μέσα από την απλότητα και την ψυχαγωγία.

Σε υποδέχονται: ο Δημήτρης Λίτσας (γεωργός) και η Βεατρίκη Βίντερσταϊν (γεωπόνος οικολογικής γεωργίας)

Στο αγρόκτημα μπορεί να κάνει κανείς και θεραπευτική ιππασία. Είναι μια δραστηριότητα η οποία συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας των ατόμων με φυσική, συναισθηματική ή νοητική διαταραχή. Μπορείτε να ρωτήσετε περισσότερα τον Δημήτρη Λίτσα και τη Βεατρίκη Βίντερσταϊν

 

 

Πληροφορίες χώρου

Αγρόκτημα Οικολογικής Γεωργίας

Θέρμη, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 6945 801612

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά