Συνδρομητής στις Πυγολαμπίδες – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Με τη συνδρομή σου στις πυγολαμπίδες, ανοίγονται μια σειρά από οφέλη που θα χαρούμε να αξιοποιήσεις. Παρακάτω ακολουθούν κάποιες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το προφίλ που θα δημιουργήσουμε για την επιχείρησή σου αλλά και για την ενότητα των δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων που θα χρειαστεί να “κουμπώσουμε” σε αυτό.
Επικοινώνησε μαζί μας αν χρειαστείς κάποια επεξήγηση ή συμπληρωματική πληροφορία.

 

Η εγγραφή σου βήμα – βήμα

1. Δημιουργία προφίλ στον Οδηγό Πόλης

Η ενότητα Οδηγός Πόλης των Πυγολαμπίδων περιλαμβάνει πληροφορίες για χώρους και φορείς που υπάρχουν και δραστηριοποιούνται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και ενδιαφέρουν την οικογένεια και το παιδί. Το εύρος των καταχωρήσεων είναι ευρύ και περιλαμβάνει από χώρους άθλησης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας, θέατρα, καταστήματα και πάρκα έως σχολεία, Δήμους, ομάδες συμβουλευτικής και κατασκηνώσεις.

Για τη δημιουργία και την καταχώρηση του δικού σου προφίλ θα χρειαστεί να στείλεις τα εξής:

 • Λογότυπο της επιχείρησης/ομάδας σε ανάλυση 360×240 (ύψος) pixels σε μορφή .jpg/.png
 • Κείμενο-περιγραφή του χώρου και της φιλοσοφίας της επιχείρησης/ομάδας, που θα πρέπει να έχει συνταχθεί στο τρίτο πρόσωπο
 • Καλής ανάλυσης και ποιότητας οριζόντιες φωτογραφίες του χώρου σε μορφή .jpg/.png
 • Πλήρη στοιχεία επικοινωνίας, όνομα και σύντομη περιγραφή (π.χ. Kristiboni, εργαστήρι ζωγραφικής & δημιουργικής έκφρασης / dot2dot, πολιτιστικές δράσεις_ξεναγήσεις)
 • Αν διαθέτει ο χώρος σου παρκινγκ, wifi, εύκολη πρόσβαση σε καρότσια, εξωτερική αυλή – χώρο πρασίνου και αν επιτρέπονται τα κατοικίδια, αν υπάρχει χώρος αναμονής για τους γονείς και με ποια λεωφορεία μπορεί κανείς να φτάσει σε εσάς.

Δες εδώ το πρότυπο μιας καταχώρησης. Είναι ένα τυπικό και σωστά δομημένο προφίλ εργαστηρίου για να πάρεις ιδέες!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 1. Όλα τα παραπάνω πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στο hello@pigolampides.gr
 2. Το κείμενο πρέπει να είναι σε μορφή Word, οι φωτογραφίες σε αρχεία .jpg/.png. OXI σε .pdf.
 3. Το κείμενο πρέπει να είναι γραμμένο σε τρίτο πρόσωπο

 

2.Καταχώρηση Δραστηριοτήτων

Η ενότητα «Δραστηριότητες» του ιστότοπου των Πυγολαμπίδων περιλαμβάνει πληροφορίες για χώρους/ομάδες που υπάρχουν στην πόλη της Θεσσαλονίκης και προσφέρουν κύκλους συναντήσεων που απαιτούν συμμετοχή σε σταθερή και επαναλαμβανόμενη βάση (π.χ. εβδομαδιαία) για ένα συγκεκριμένο διάστημα (π.χ. εξάμηνο, έτος, κτλ.), φυσικά πάντα με επίκεντρο την οικογένεια και το παιδί. Οι δραστηριότητες χωρίζονται θεματικά σε τμήματα καλλιτεχνικά – έκφρασης, τμήματα άθλησης – κίνησης, τμήματα εκπαίδευσης – επιμόρφωσης και τέλος σε τμήματα στη φύση – εξορμήσεις. 

Στην ενότητα των Δραστηριοτήτων εντάσσονται και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που απευθύνονται σε σχολεία αλλά και σε επιμορφωτικά τμήματα που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς.

Για την καταχώρηση των δικών σου δραστηριοτήτων θα χρειαστεί να στείλεις τα εξής:

 • Λίστα με όλα τα εργαστήρια/προγράμματα που πραγματοποιούνται κατά το τρέχον ακαδημαϊκό έτος Σεπτέμβριος – Μάιος) στον χώρο σου, με μια μικρή περιγραφή για το καθένα, τις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται, τις ημέρες στις οποίες πραγματοποιείται, το κόστος συμμετοχής, αλλά και τυχόν προσφορές που υπάρχουν. Οι πληροφορίες πρέπει να είναι σε μορφή αρχείου Word.
 • 2-3 υψηλής ανάλυσης και ποιότητας οριζόντιες φωτογραφίες σχετικές με τα εργαστήρια σε αρχεία  .jpg/.png. OXI σε .pdf.

Δες εδώ το πρότυπο μιας καταχώρησης. Είναι μια τυπική και σωστά δομημένη παρουσίαση ενός κύκλου συναντήσεων για να πάρεις ιδέες!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 1. Όλα τα παραπάνω πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στο hello@pigolampides.gr
 2. Τα κείμενα πρέπει να είναι σε μορφή Word, οι φωτογραφίες σε αρχεία .jpg/.png. OXI σε .pdf.
 3. Το κείμενο πρέπει να είναι γραμμένο σε τρίτο πρόσωπο
 4. Η καταχώρηση δραστηριοτήτων αφορά αποκλειστικά κύκλους συναντήσεων που ξεκινούν στην αρχή του ακαδημαϊκού έτους και αφορούν, συνήθως, ολόκληρη τη σχολική χρονιά. Οι αναρτήσεις γίνονται ξεχωριστά ανά κατηγορία.
 5. Για την καταχώρηση έκτακτων και συντομότερων κύκλων μπορείς να μας ενημερώνεις μέσω e-mail (ioanna@pigolampides.gr). Δυνατότητα καταχώρησης έως 3 εποχιακών (Χριστούγεννα, Πάσχα και Καλοκαίρι) και 3 ακόμα μικρών κύκλων ετησίως (σε διαφορετικούς μήνες ο καθένας). Για μεγαλύτερη προβολή των μικρών κύκλων υπάρχει χρέωση 100€ συν ΦΠΑ (διάρκεια δύο εβδομάδων σε ειδικό σημείο μέσα στην ιστοσελίδα).

 

3. Καταχώρηση Εκδηλώσεων 

Η ενότητα «Εκδηλώσεις» του ιστότοπου των Πυγολαμπίδων περιλαμβάνει αυτοτελείς δράσεις που πραγματοποιούνται μόνο μία φορά και μπορεί να είναι θεατρικές παραστάσεις, εργαστήρια, κινηματογραφικές προβολές, κτλ., φυσικά πάντα με επίκεντρο την οικογένεια και το παιδί.

Στην ενότητα Εκδηλώσεις περιλαμβάνονται και τα εργαστήρια – εκδηλώσεις για εκπαιδευτικούς ή / και γονείς.

Για την καταχώρηση της δικής σου εκδήλωσης θα χρειαστεί να στείλεις τα εξής:

 • Δελτίο τύπου που θα περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, δηλαδή τίτλο εκδήλωσης, ημερομηνία, ηλικίες στις οποίες απευθύνεται, κόστος συμμετοχής και διάρκεια.
 • Μία υψηλής ανάλυσης και ποιότητας φωτογραφία της εκδήλωσης, κατά προτίμηση οριζόντια, ή αφίσα της εκδήλωσης.
 • Αν έχεις μόνο αφίσα της εκδήλωσης τότε θα χρειαστούμε και μια οριζόντια φωτογραφία χωρίς γράμματα και logo για να μπει στην αρχική σελίδα των εκδηλώσεων.

Διάβασε εδώ χρήσιμες πληροφορίες για το πώς μπορείς να συντάξεις ένα ολοκληρωμένο δελτίο τύπου.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

 1. Όλα τα παραπάνω πρέπει να σταλούν ηλεκτρονικά στο hello@pigolampides.gr
 1. Το κείμενο πρέπει να είναι σε μορφή Word, οι φωτογραφίες σε αρχεία .jpg/.png. OXI σε .pdf.
 1. Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας καταχωρούνται κάθε Τρίτη και Παρασκευή πρωί. Την Τρίτη καταχωρούνται μόνο εκδηλώσεις για τις οποίες έχει σταλεί το σχετικό δελτίο τύπου έως την τη Δευτέρα το βράδυ. Οι υπόλοιπες καταχωρούνται την Παρασκευή. Για μια πιο αποτελεσματική προβολή των εκδηλώσεών σου, καλό είναι το δελτίο τύπου να αποστέλλεται τη Δευτέρα. Με αυτόν τον τρόπο, η εκδήλωση έχει περισσότερες πιθανότητες να προβληθεί στο μηνιαίο newsletter, το οποίο κυκλοφορεί Τετάρτη πρωί.

 

 

Χρειάζεσαι βοήθεια;

Εάν χρειαστείς βοήθεια για να στήσεις ένα επαγγελματικό προφίλ έτσι όπως το φαντάζεσαι, τότε επικοινώνησε μαζί μας για να σου προτείνουμε αξιόπιστους επαγγελματίες/συνεργάτες, όπως γραφίστα, κειμενογράφο, φωτογράφο κλπ.

 

Συγχαρητήρια που επέλεξες να γίνεις συνδρομητής στις πυγολαμπίδες!

 • Είναι η πιο ενημερωμένη και αξιόπιστη ιστοσελίδα για τα παιδιά και την οικογένεια στη Βόρεια Ελλάδα
 • Έχει ποιοτικό περιεχόμενο και αξιόπιστες πληροφορίες
 • Είναι χορηγός επικοινωνίας και έχει παρουσία στις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της πόλης
 • Έχει σταθερή δράση σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα και επικοινωνία με δημιουργικούς και δραστήριους γονείς
 • Στηρίζεις την προσπάθειά μας για συνεχή και συνεπή παρουσία και ενημέρωση των γονιών της πόλης

 

Επικοινώνησε μαζί μας