Sea Sun Fun – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Sea Sun Fun

sea sun fun

H Edu Act μέσα από το πρόγραμμα Ρομποτική για όλους διοργανώνει για τρίτη χρονιά σε ένα καταπράσινο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα της Χαλκιδικής και σε συνεργασία με την blast (build and learnart – scince – technology), διεθνή κατασκήνωση ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ.

Μέσα από ένα πλήθος δραστηριοτήτων το πρόγραμμα SEA, SUND and FUN δίνει σε όλα τα παιδιά την ευκαιρία να εξασκήσουν το μυαλό τους με τον πιο δημιουργικό τρόπο μαθαίνοντας ταυτόχρονα αξίες ζωής μέσα από συλλογικές διαδικασίες.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο διεθνώς αναγνωρισμένος σχεδιαστής ρομποτικής, μέλος του LEGO MINDSTORMS ExpertPanel και ιδρυτής της blast (build and learnart – scince – technology), Βασίλης Χρυσανθακόπουλος, αναλαμβάνει πρόγραμμα της ρομποτικής.

Το πρόγραμμα του camp βασίζεται, ως προς το περιεχόμενο αλλά και τα υλικά που χρησιμοποιούνται σε αυτό, στην αναγνωρισμένη ποιότητα και μοναδικότητα της blast. Η blast είναι ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό concept, μια συνολική εμπειρία γνώσης, παιχνιδιού και εξέλιξης της προσωπικότητας, με πηγή έμπνευσης την εκπαιδευτική ρομποτική και έδρα το moraitisblastlab στην Αθήνα.

Η κατασκήνωση Skouras αποτελεί ένα πρότυπο αθλητικό και εκπαιδευτικό συγκρότημα διεθνών προδιαγραφών με 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο των κατασκηνώσεων και της εκπαίδευσης. Βρίσκεται μέσα σε μια πευκόφυτη έκταση 200 στρεμμάτων στις Νέες Φώκιες Χαλκιδικής, δίπλα σε μια από τις παραλίες της μαγευτικής Κασσάνδρας.

Οι εγγραφές για το ROBOTICS CAMP έχουν ξεκινήσει! Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, οι επιστήμονες του μέλλοντος κάνουν υπέροχες διακοπές μαθαίνοντας κι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δύο κατασκηνωτικές περιόδους, ώστε η παρέα αυτή να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο!

17 – 23 / 06 & 22 – 28 / 08

Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο παρακάτω link!
http://eduact.org/form/view.php?id=11484