Το Ολυμπιακό Μουσείο στη μάχη καταπολέμησης του καρκίνου με την ελληνική αντικαρκινική εταιρία – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Το Ολυμπιακό Μουσείο στη μάχη καταπολέμησης του καρκίνου με την ελληνική αντικαρκινική εταιρία

Το Ολυμπιακό Μουσείο ενεργό στην Πανελλαδική Ενημερωτική Εκστρατεία “Είμαι και σκοπεύω να…” (“I am.. and I will..”)  που έγινε στο πλαίσιο εορτασμού της  Παγκόσμιας Ημέρας για την καταπολέμηση του καρκίνου. 

Το Ολυμπιακό Μουσείο δήλωσε για άλλη μια φορά δυναμικό ”παρών” ως ενεργό μέλος της κοινωνίας, αυτή τη φορά στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης στον αγώνα κατά του καρκίνου, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλων. Με αφορμή την 4η Φεβρουαρίου, την Παγκόσμια Ημέρα Καταπολέμησης του Καρκίνου, το Μουσείο συμμετείχε ενεργά στην Πανελλαδική Ενημερωτική Εκστρατεία “I Am And I Will..” η οποία πραγματοποιήθηκε από το παράρτημα Μακεδονίας-Θράκης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας.

Το Ολυμπιακό Μουσείο ως ο μοναδικός μουσειακός φορέας στη χώρα – αναγνωρισμένος από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή – που διασώζει και αναδεικνύει την Ολυμπιακή μας ιστορία και μεταλαμπαδεύει Ολυμπιακές αξίες, από την αρχή της ίδρυσής του σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις προς όφελος της κοινωνίας, κάνοντας πράξη τις αρχές του Ολυμπισμού. Με όραμα τη διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους, το Ολυμπιακό Μουσείο φωταγωγήθηκε στα χρώματα της εκστρατείας κατά του καρκίνου, σε μια συμβολική δήλωση ελπίδας για τη ζωή.

Η εικαστική παρέμβαση στην κύρια όψη του Μουσείου, εμπνευσμένη από τη δράση του, ως ενεργού κυττάρου της κοινωνίας μετέπλασε σε εικόνα και φως το μήνυμα για μια ζωή γεμάτη υγεία, για πολίτες και πόλεις ”φωτισμένες” με την χαρά της αλληλεγγύης και του σεβασμού, σύμφωνα και με τους στόχους του Ολυμπισμού. Το Ολυμπιακό σύνθημα “Citius, Altius, Fortius” βρίσκει την πρακτική του εφαρμογή για άλλη μια φορά στην πράξη, ανυψώνοντας τη σημασία του Ολυμπισμού ως φιλοσοφία και τρόπο ζωής, και μας ενώνει όλους ΜΑΖΙ στη μάχη κατά του καρκίνου.

διαφήμιση