Πρότζεκτ Δημιουργικής Γραφής για παιδιά και εφήβους – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πρότζεκτ Δημιουργικής Γραφής για παιδιά και εφήβους

little fantasy

Ένα νέο πρότζεκτ Δημιουργικής Γραφής για παιδιά και εφήβους (7 έως 15 ετών) ξεκινά από τις‪ Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές‬. Στο πρότζεκτ μπορούν να συμμετέχουν σχολεία, βιβλιοθήκες, γονείς.

-Το πρότζεκτ με τίτλο Little Fantasy Writers αφορά αποκλειστικά παιδιά και εφήβους, (ηλικίες 7 έως 15 ετών). 

-Σε αυτό το πρότζεκτ μπορούν να συμμετέχουν δωρεάν βιβλιοθήκες, σχολεία, γονείς, αλλά και κάθε οργανισμός, κλπ. που έχει να κάνει με παιδιά αυτών των ηλικιών. 

-Η ιδέα είναι, βάσει απλών ασκήσεων (λέξεις, εικόνες, αρχή ιστοριών, κλπ) που θα υπάρχουν στο site, τα παιδιά να γράφουν μια φανταστική ιστορία. Το καθένα τη δική του. Χωρίς πίεση, μόνο αν τους αρέσει και αν τα εκφράζει, δεν είναι υποχρεωτικό. 

-Στόχος είναι τα παιδιά να αναπτύξουν περισσότερο την φαντασία τους (που σε αυτές τις ηλικίες γενικά τα παιδιά έχουν μεγάλη φαντασία) και να εξοικειωθούν με την γραφή και κατ’ επέκταση με το διάβασμα, πέρα των σχολικών βιβλίων.
-Οι ιστορίες που θα γράφουν τα παιδιά, θα ανεβαίνουν στο site μόνο με την έγκριση των γονιών, οι οποίοι θα συμπληρώνουν ηλεκτρονικά μια φόρμα-υπεύθυνη δήλωση όπου θα δίνουν έγκριση/θα δέχονται να κοινοποιηθεί η ιστορία του παιδιού τους στο ίντερνετ. 


Φωτογραφίες των παιδιών δεν θα δημοσιευθούν, για λόγους ασφαλείας των παιδιών. 


Στο site υπάρχει ειδικός χώρος-κατηγορία όπου θα αναγράφονται τα ονόματα των σχολείων-βιβλιοθηκών-συλλόγων-οργανισμών που θα συμμετέχουν στο πρότζεκτ. 

 

Το site:
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κα Ευδοξία Γραμμένου, email: evdoxiagrammenou24@gmail.com