Κερδίστε ένα ταξίδι στη LEGOLAND – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Κερδίστε ένα ταξίδι στη LEGOLAND

Μία οικογενειακή περιπέτεια στη LEGOLAND σε περιμένει. Ετοιμαστείτε για την απόλυτη LEGO εμπειρία στη Δανία. Τη χώρα που δημιουργήθηκε το πιο διάσημο τουβλάκι στον κόσμο! Κέρδισε τώρα!

Η Eduk8 σας χαρίζει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα αξέχαστο ταξίδι για 4 άτομα στη μαγική LEGOLAND! Αγοράστε οποιοδήποτε προϊόν από την Eduk8 και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο!

Η Eduk8 θα φροντίσει για τη διαμονή σας στο ξενοδοχείο της LEGO και τα εισιτήριά σας για την LEGOLAND, ένα πάρκο φτιαγμένο από τουβλάκια και παιχνίδια που απογειώνουν τη χαρα, ενώ εσείς απλά θα απολαύσετε κάθε στιγμή! Μην χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία! Συμμετέχετε τώρα και ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τον μαγικό κόσμο της LEGO!

 

Πώς θα συμμετέχεις

Είναι εύκολο και απλό.

Κάθε αγορά σας, οποιουδήποτε προϊόντος και οποιασδήποτε αξίας, από το e-shop της Eduk8 από την 25η Μαρτίου 2024 μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2024 αποτελεί αυτόματα μια (1) επιπλέον συμμετοχή στην κλήρωση.

Smartip: Οι συμμετέχοντες μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητές τους προχωρώντας σε περισσότερες αγορές

Κλήρωση

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την πρώτη εργάσιμη μέρα μετά το πέρας της περιόδου συμμετοχής. Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία μεταξύ όλων των συμμετεχόντων που πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής.

Βραβείο

Ο νικητής θα κερδίσει τη διαμονή και την είσοδο για 4 άτομα στη LEGOLAND, στο Billund της Δανίας για 2 ημέρες!

Ενημέρωση του Νικητή

Ο νικητής θα ανακοινωθεί μετά τη λήξη του διαγωνισμού και θα πρέπει να επικοινωνήσει με την Eduk8 για την οργάνωση του ταξιδιού. Εάν ο νικητής δεν ανταποκριθεί εντός 7 ημερών, θα γίνει νέα κλήρωση για την ανάδειξη νέου νικητή.

Λοιπές Πληροφορίες

Ο διαγωνισμός δεν είναι σε καμία περίπτωση συνδεδεμένος ή χορηγούμενος από το LEGO Group (όμιλος LEGO). Οι εργαζόμενοι της Eduk8 δεν είναι επιλέξιμοι ώστε να συμμετάσχουν στην κλήρωση

Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και τους όρους συμμετοχής μπορείς να διαβάσεις εδώ. 

Μπες στον διαγωνισμό!