"Καλειδοσκόπιο", το podcast του Media Owl με τον Κωστή Δημολιό – Πυγολαμπίδες
Skip to content

“Καλειδοσκόπιο”, το podcast του Media Owl με τον Κωστή Δημολιό

Δες τα media με Κριτική Ματιά παρέα με τον Κωστή Δημολιό και τους φιλοξενούμενους της εκπομπής του. 

Οι ιστορίες του Καλειδοσκόπιου θα προσπαθήσουν να ξεκαθαρίσουν τον σύνθετο, γρήγορο κόσμο των media στον οποίο ζούμε. Επιδιώκουν να τον εξηγήσουν, να τον ερμηνεύσουν, να τον ακολουθήσουν, να ανακαλύψουν πώς τα media επηρεάζουν την καθημερινότητά και τις σχέσεις μας. Το Καλειδοσκόπιο θα μας βοηθήσει να δούμε τα media με κριτική ματιά.

Αν θέλετε να κάνετε ερωτήσεις, ή να στείλετε μηνύματα για να ακουστούν ζωντανά στην εκπομπή, επικοινωνήστε στη σελίδα του Media Owl στο Instagram.

Η πρώτη του εκπομπή την Τρίτη 14/11 στις 10:00 στο sarothron.gr 

 

Λίγα Λόγια για τον Κωστή Δημολιό

Ο Κωστής Δημολιός είναι ένας νηπιαγωγός, με παιδαγωγικές ανησυχίες που σχετίζονται με τις σχέσεις των ανθρώπων με τα ψηφιακά μέσα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής του Α.Π.Θ., συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. και είναι συνιδρυτής του Παιδικού Σταθμού- Νηπιαγωγείου «Σπιτόδενδρο».

Θα τον βρεις στο σχολείο να τραγουδάει στα παιδιά με την κιθάρα του ή να φωτογραφίζει τη Θεσσαλονίκη με τον φωτογραφικό του φακό.

Μπορείς να μάθεις περισσότερα για τον Κωστή και την Παιδεία στα Ψηφιακά Μέσα στον Ιστότοπό του Media Owl όπως επίσης και στη σελίδα του στο Instagram.