FIRST LEGO League Jr. 2018: Aqua Adventure – Πυγολαμπίδες
Skip to content

FIRST LEGO League Jr. 2018: Aqua Adventure

Ηλικίες 6 – 10 ετών

Κάθε χρόνο, ο FIRST LEGO League Jr.  παρουσιάζει μια νέα και συναρπαστική πρόκληση για να εξάψει τη δημιουργικότητα των παιδιών ηλικίας 6 – 10 ετών. Εξερευνώντας ένα θέμα του πραγματικού κόσμου, οι ομάδες θα μάθουν για ρομπότ και μηχανισμούς και θα  χτίσουν το δικό τους μοντέλο φτιαγμένο από LEGO®. Θα παρουσιάσουν επίσης τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει μέσω μιας αφίσας. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εμπειρίας, οι ομάδες θα λειτουργούν με βάση τα Core Values, σε μία γιορτή ανακάλυψης, ομαδικής εργασίας, και ευγενούς άμιλλας.

Η Πρόκληση φέτος είναι το νερό!

Θέλει και η δική σου ομάδα να ασχοληθεί με τη Ρομποτική;

Μάθε περισσότερα ...

 

Είστε γκρουπ έως 6 άτομα; Μπορείτε να συμμετέχετε!

Η προετοιμασία σε απλά βήματα :

1. Κάνετε την εγγραφή της ομάδας σας Online, για το Expo Event που επιθυμείτε (Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Ξάνθη) εδώ.

2. Σας στέλνουμε το φετινό Inspire Set και τον οδηγό προπονήσεων.

3. Κατασκευάζετε ένα μοντέλο το οποίο περιέχει ένα μηχανοκίνητο κομμάτι συνδυάζοντας τα υλικά του Inspire Set και του εκπαιδευτικού εξοπλισμού ρομποτικής LEGO® Education WeDo & LEGO® Education WeDo 2.0

4. Δημιουργείτε μία αφίσα που περιέχει την έρευνα της ομάδας αλλά και πληροφορίες για τα μέλη της και το μοντέλο που κατασκεύασε.

5. Μοιράζεστε τη γνώση στο Expo Event της περιοχής σας και επιβραβεύεστε με το μετάλλιο και το δίπλωμα συμμετοχής. Το πιο σημαντικό… Στο διαγωνισμό αυτό, όλοι είναι νικητές!

 Δήλωσε συμμετοχή τώρα

Δηλώσεις συμμετοχής ομάδων μέχρι 30 Απριλίου!

 Δες εδώ την περσινή FLL Jr. εμπειρία!!

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τ: 2311286369 | Μ: 6984332342 | Ε: junior@firstlegoleague.gr