Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Δημοτικού για την επιχειρηματικότητα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Δημοτικού για την επιχειρηματικότητα

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για μαθητές Δημοτικού για την επιχειρηματικότητα

21 – 24 Ιουνίου 2016, ACT- American College of Thessaloniki

Η καλλιέργεια της δημιουργικότητας, της φαντασίας και των δεξιοτήτων των παιδιών σε σχέση με την επιχειρηματικότητα αποτελούν τον στόχο του νέου εκπαιδευτικού προγράμματος που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του ACT – American College of Thessaloniki, μέλους του Κολλεγίου Ανατόλια.

Πρόκειται για το καινοτόμο πρόγραμμα «Young Business Creators» που απευθύνεται σε μαθητές Ε’ και Στ’ τάξης του Δημοτικού και βασίζεται στη μέθοδο που εφαρμόζει το Jacobson Institute for Youth Entrepreneurship του University of Iowa. Το πρόγραμμα διοργανώνεται από το Κέντρο Επιχειρηματικότητας του ACT σε συνεργασία με το Δημοτικό σχολείο του Κολλεγίου Ανατόλια.

Κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και μέσα από μία καθοδηγούμενη διαδικασία, τα παιδιά θα εξοικειωθούν με τις βασικές έννοιες της επιχειρηματικότητας και της επιχειρηματικής σκέψης και θα καλλιεργήσουν την ικανότητά τους να προσεγγίζουν τα προβλήματα με διαφορετικούς τρόπους. Επιπλέον, οργανωμένα σε ομάδες θα καταθέσουν τη δική τους επιχειρηματική ιδέα και το δικό τους επιχειρηματικό πλάνο. Τα μαθήματα θα εμπλουτιστούν με ομιλίες επιχειρηματιών που θα συζητήσουν με τους μικρούς μαθητές τη διαδρομή και τις εμπειρίες τους από τον χώρο του επιχειρείν.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2310 398370

διαφήμιση