Ένα ρόδι για την ελπίδα και την ΑΕΛΙΑ – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ένα ρόδι για την ελπίδα και την ΑΕΛΙΑ

Τα Γατίδης Fresh στέκονται για ακόμη μία χρονιά στο πλευρό της οργάνωσης ΑΕΛΙΑ για την αντιμετώπιση του Καρκίνου του Μαστού.

Με αφορμή ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017, η εταιρία Γατίδης διαθέτει μέσα από επιλεγμένα καταστήματά της στη Θεσσαλονίκη, τις Σέρρες και τη Δράμα, όλα τα ρόδια που συγκόμισε από τις υιοθετημένες ροδιές στα πλαίσια της ενέργειας Growdia Project του αγροκτήματος «Ρόδια Σερρών» συγκεντρώνοντας χρήματα για την υποστήριξη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΑΕΛΙΑ.

Τα Γατίδης Fresh στήριξαν την ιδέα του «Growδιά project» για 3η χρονιά, υιοθετώντας 50 ροδιές από το «αγρόκτημα Ρόδια Σερρών» και θα διαθέσουν όλους τους καρπούς τους για καλό σκοπό.

Επισκεφθείτε τα καταστήματα Γατίδης Fresh που συμμετέχουν στην ενέργεια* την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017, αποκτήστε ένα ρόδι έναντι συμβολικού αντιτίμου της επιλογής σας και όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν για τους σκοπούς της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης ΑΕΛΙΑ, η οποία φροντίζει για την υπεύθυνη ενημέρωση, την ιατροφαρμακευτική και ψυχοσωματική στήριξη των γυναικών που αντιμετώπισαν ή αντιμετωπίζουν τη νόσο του καρκίνου του μαστού.

 

*Δ/νσεις καταστημάτων Γατίδης Fresh που συμμετέχουν στην ενέργεια:

Θεσσαλονίκη:

Παπαναστασίου 89 & Κανάρη Χαριλάου,

Γ. Λαμπράκη 164 Άνω Τούμπα, 

Μεταμορφώσεως 31 Καλαμαριά,

Ελ. Βενιζέλου 76 Αμπελόκηποι,

Εθνικής Αντιστάσεως 23, 

Αγίας Σοφίας (Εγνατία)

Σέρρες:

 Θεσ/νίκης & Μεραρχίας,

Βενιζέλου 26,

Κωνσταντινουπόλεως 3

Δράμα:

M. Αλεξάνδρου 75

 

 http://aelia.org.gr/

www.growdiaproject.gr

http://www.gatidis.gr/

https://www.facebook.com/events/291635614656968

Πληροφορίες για την εταιρία Γατίδης: Από το 1978 η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής. Διαθέτει μια πλήρως καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής άρτου, ειδών ζαχαροπλαστικής, σφολιατοειδών και χειροποίητων πιτών, καθώς και ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Β. Ελλάδα, στους νομούς Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Κιλκίς και Θεσσαλονίκης. Πάνω από 50 είδη άρτου, 45 είδη σφολιατοειδών – χειροποίητων πιτών και 151 είδη ζαχαροπλαστικής παρασκευάζονται σε ιδιόκτητη μονάδα παρασκευής. Στα καταστήματα Γατίδης Fresh μπορείτε να βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από προϊόντα χωρίς γλουτένη, τα οποία παρασκευάζονται σε πτέρυγα που βρίσκεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στις εγκαταστάσεις της, τηρώντας αυστηρούς κανόνες παραγωγής των συγκεκριμένων προϊόντων, καθιστώντας την εταιρία την πλέον εξειδικευμένη μονάδα παραγωγής προϊόντων χωρίς γλουτένη στη Β. Ελλάδα.

 

Η εταιρία είναι πιστοποιημένη με τα Συστήματα Διασφάλισης Ποιότητας – Ασφάλισης Τροφίμων ISO και HACCP που πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του κώδικα τροφίμων και ποτών. Παράλληλα, οι συνεργασίες και το συνεχώς επεκτεινόμενο δίκτυο διανομής σε μεγάλα super markets φέρνει τις αγαπημένες σας γεύσεις δίπλα σας, ενώ διαθέτει και ένα πλήρως εξοπλισμένο και έμπειρο τμήμα catering, που αναλαμβάνει κάθε είδους κοινωνική και επαγγελματική εκδήλωση.

διαφήμιση