Εκπαιδευτικά βιβλία σε ακουστική μορφή από την Auvril Education – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Εκπαιδευτικά βιβλία σε ακουστική μορφή από την Auvril Education

Η νέα πλατφόρμα της Auvril έχει στόχο να φέρει τη δική της αλλαγή στον χώρο της εκπαίδευσης, μέσα από καινοτόμα εργαλεία και πρωτοποριακές εκπαιδευτικές εμπειρίες που ενδυναμώνουν και βελτιώνουν την εμπειρία της μάθησης κάθε εκπαιδευόμενου.

Κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός. Έτσι ακριβώς θα έπρεπε να είναι η διαδικασία μάθησής του. Αξιοποιώντας τα οφέλη και τις επιλογές που προσφέρει η τεχνολογία, η Auvril επενδύει σε χρήσιμα εργαλεία, που αξιοποιεί κάθε άνθρωπος στην καθημερινότητά του για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία του, και τα εντάσσει στην εκπαίδευση.

Στόχος είναι η μετάβαση από το σημείο όπου ο εκπαιδευόμενος πασχίζει να προσαρμοστεί σε έναν δεδομένο τρόπο μάθησης που αψηφά τη μοναδικότητα και τις ιδιαιτερότητές του, προσεγγίζοντας ένα περιβάλλον όπου η μάθηση και η εκπαίδευση είναι εύκολα προσβάσιμη σε όλους.

 

Λίγα λόγια για την Auvril

Η Auvril είναι μία εταιρία, με έδρα τη Θεσσαλονίκη, που έχει ως όραμα να προσφέρει σε κάθε άνθρωπο την ευκαιρία για ποιοτική και ολοκληρωμένη εκπαίδευση μέσα από τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.

Η ποιοτική μάθηση έχει ως στόχο να θέσει σε λειτουργία και να ενεργοποιήσει το μυαλό με νέους τρόπους. Μέσα από αυτή τη διαδικασία γεννιούνται οι μεγάλες ιδέες και ο κόσμος αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο.

 

Τα Auvril Audiobooks

Τα εκπαιδευτικά βιβλία σε ακουστική μορφή είναι ένας αποτελεσματικός και καινοτόμος τρόπος ενίσχυσης της διαδικασίας μάθησης. Βοηθούν τα άτομα με μαθησιακές δυσκολίες να ξεπεράσουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν στην παραδοσιακή ανάγνωση βιβλίων.

Επιπρόσθετα, έχει αποδειχθεί ότι σε κάθε περίπτωση, όταν κάποιος ακούει αυτό που διαβάζει, βελτιστοποιείται η μαθησιακή του εμπειρία. Το αποτέλεσμα είναι η καλύτερη κατανόηση των νοημάτων, επομένως και η αποτελεσματικότερη απομνημόνευση των πληροφοριών ενός βιβλίου.

Η χρήση ακουστικών βιβλίων στη διαδικασία της μάθησης είναι η νέα εποχή στην εκπαίδευση. Για τον λόγο αυτό, η Auvril προσφέρει εκπαιδευτικά βιβλία Λυκειακού και Πανεπιστημιακού Επιπέδου σε ακουστική μορφή.

 

Η γνώμη σας είναι σημαντική

Η ομάδα της Auvril χρειάζεται την άποψη και τα σχόλια του κόσμου για τα Audibooks, με στόχο να βελτιστοποιήσει τα προϊόντα που προσφέρει. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσε μία demo σελίδα, η οποία περιέχει ορισμένες ενότητες από ένα σχολικό βιβλίο.

Εκεί μπορεί κάποιος να ακούσει αυτό το ηχητικό δείγμα καθώς επίσης και να συμπληρώσει τη σχετική feedback from που θα βρει στο τέλος της σελίδας.

Auvril Education:

website: https://auvril.com/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/auvril-education/

Instagram: https://www.instagram.com/auvril_edu/

Facebook: https://www.facebook.com/AuvrilOfficial