Μεγάλος Διαγωνισμός Δημιουργίας GIOTTO SKINTONES – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μεγάλος Διαγωνισμός Δημιουργίας GIOTTO SKINTONES

Λόγω της μεγάλης ζήτησης, η FILA Hellas επεκτείνει το Σχολικό Διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα την ισότητα και διαφορετικότητα με τη σειρά Giotto Skintones!

Είστε δάσκαλος και οι μαθητές σας ανήκουν:

  • στην προσχολική ή πρωτοβάθμια εκπαίδευση;
  • σε καλλιτεχνικά εργαστήρια (ανάλογη ηλικία με τα παιδιά της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης);
  • σε ΚΔΑΠ ιδιωτικού ή Δημόσιου φορέα;
  • σε σχολείο ειδικής αγωγής της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης;

 

Συνεργαστείτε με τους μαθητές σας στο θέμα της ισότητας και της διαφορετικότητας, συνδέοντας τη δημιουργικότητα με…βραβεία σχολικών προϊόντων giotto για την τάξη σας! Είστε γονιός; Ενημερώστε τον δάσκαλο της τάξης του παιδιού σας!

 

Ο στόχος αυτού του μεγάλου διαγωνισμού δημιουργικότητας είναι να συνεργαστείτε με τους μαθητές σας σχετικά με τις αξίες της ισότητας και της διαφορετικότητας και να συνδέσετε τη δημιουργικότητα με το θέμα «Μαζί δημιουργούμε για την ισότητα και τη διαφορετικότητα».

 

Όταν ένα κοινό έργο εκτελείται στην τάξη, μία από τις πιο σημαντικές αξίες για να αποδοθεί είναι η ένταξη και ενσωμάτωση όλων των μαθητών στην ανάπτυξη της εν λόγω δραστηριότητας.

 

Η πολιτιστική ποικιλομορφία, τα έθιμα και οι προσωπικές εμπειρίες των μελών της ομάδας κάνουν την κάθε προσωπική συνεισφορά προστιθέμενη αξία στο έργο. Επομένως, το θέμα του διαγωνισμού προτείνει τη δημιουργία ενός κοινού έργου, όπου ο σεβασμός της διαφορετικότητας και της ισότητας είναι ο πρωταγωνιστής!

 

Αφού εργαστείτε στις αξίες της διαφορετικότητας και της ισότητας στην τάξη, σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτόν τον μεγάλο διαγωνισμό με ένα καλλιτεχνικό έργο. Μπορείτε να κερδίσετε μεγάλα βραβεία για ολόκληρη την τάξη!

 

Για να συμμετέχετε στον διαγωνισμό πατήστε εδώ

 

{video για έμπνευση} Οι άνθρωποι έχουν διαφορετική μορφή, σωματότυπο και αποχρώσεις. Αυτό είναι γεγονός. Ένα υπέροχο γεγονός που αξίζει να γιορτάζεται. Στόχος της τέχνης είναι να εκφράσει, να εκπαιδεύσει και να επικοινωνήσει με τους. 

 

Πως θα πρέπει να είναι το έργο

Οι μαθητές σας μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε καλλιτεχνική τεχνική (ζωγραφική, σχέδιο, κολάζ κ.α.) που έρχεται στο μυαλό σας για να αποδώσετε καλύτερα τις αξίες της ισότητας και της διαφορετικότητας, δίνοντας ελευθερία στη δημιουργικότητα και τη φαντασία! Για να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, οι μαθητές πρέπει να κάνουν μια κοινή εργασία που να αντιπροσωπεύει ολόκληρη την τάξη, με βάση το θέμα «Μαζί δημιουργούμε για την ισότητα και τη διαφορετικότητα».

 

Πώς να στείλετε το έργο σας

Ως δάσκαλος της τάξης, θα είστε υπεύθυνος για τη συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας εγγραφής με μια φωτογραφία του έργου και την εξουσιοδότηση του διευθυντή του σχολείου. Αυτές οι πληροφορίες είναι απαραίτητες για τη συμμετοχή.

Μπορείτε να συμπληρώσετε και να στείλετε την αίτηση μέσω της διαθέσιμης εφαρμογής σε αυτόν τον ιστότοπο, την οποία θα βρείτε στη σελίδα

 

ΕΓΓΡΑΦΗ

Θυμηθείτε! Η λήψη των έργων ξεκινά στις 13/09/2021 και τελειώνει στις 10/12/2021!

Δημοσίευση των τάξεων και έργων που κερδίζουν: 20/12/2021!

 

Βραβεία αξίας 700, 500 & 300 ευρώ σε είδη ζωγραφικής για όλη την τάξη!

Έτοιμοι;

 

 

#advertorial