Cyber Παππούδες – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Cyber Παππούδες

wise2gether.gr από την ΑΝΤΑΜΑ

Έχεις ερωτήματα για τη ζωή ;

Ενήλικες ηλικίας 65+ δίνουν συμβουλές ζωής online!

 

Το wise2gether είναι η πρώτη δωρεάν online υπηρεσία της ΑΝΤΑΜΑ, όπου Εθελοντές ενήλικες 65+, οι “Cyber Παππούδες”, με εφόδια τη σοφία και εμπειρία τους, απαντούν σε ερωτήματα και προβληματισμούς ζωής νεότερων ανθρώπων και μοιράζονται μαζί τους τα μυστικά της Ζωής. Η ομάδα του wise2gether αποτελείται σήμερα από 11 εθελοντές “Cyber Παππούδες”!

 

Το wise2gether της ΑΝΤΑΜΑ είναι μία δράση με στόχο:

  • να ωθήσει τους εθελοντές ενήλικες 65+, να διατηρήσουν ή/και αναλάβουν ενεργό κοινωνικό ρόλο, να ξαναγίνουν «πρωταγωνιστές» της ζωής και να μοιραστούν τη γνώση τους με τους νεότερους
  • να δώσει χώρο στη διαγενεακή επικοινωνία και τον ανοιχτό διάλογο και να αναδείξει την ανάγκη και τη σημασία της διαγενεακής επαφής, για τη διαμόρφωση μιας κοινωνίας στην οποία δεν υπάρχει χώρος για ηλικιακές διακρίσεις και «αποστάσεις».

 

Χρειάζεσαι μία φιλική συμβουλή;

Θέλεις να μοιραστείς τις αγωνίες ή τους προβληματισμούς σου;

Έχεις σκέψεις για την επόμενη επαγγελματική ή προσωπική σου κίνηση;

 

Μπες στο wise2gether.gr και γράψε στους Cyber Παππούδες!

 

Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις στο wise2gether.gr. Η ερώτησή σου θα απαντηθεί από έναν από τους Cyber Παππούδες που διάβασε το αίτημά σου και μέσα σε λίγες ημέρες, θα λάβεις απάντηση στο email σου.

 

wise2gether – Μαζί γινόμαστε ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ !

#antama #wise2gether #w2g #AWorld4AllAges #intergenerational #socialinclusion #inclusiveness #leavenoagebehind

 

Σχετικά με την ΑΝΤΑΜΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ

Η ΑΝΤΑΜΑ ιδρύθηκε με στόχο να λειτουργεί ως ΓΕΦΥΡΑ που θα συνδέει τους ανθρώπους ηλικίας 65+ με συνομήλικους και νέους, μέσω πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και διαγενεακών δράσεων, ώστε να συμβάλει στο χτίσιμο μίας Κοινωνίας ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗΣ & ΑΝΟΙΚΤΗΣ σε όλους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο email: contact@antama.gr