Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός στο Παιδικό Μουσείο Exploration – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός στο Παιδικό Μουσείο Exploration

Τα Χριστούγεννα έφτασαν στο Παιδικό Μουσείο Exploration και φέρνουν μαζί τους νέες εξερευνήσεις, ιστορίες και πολλές εκπλήξεις!

 

Είχες φανταστεί ποτέ ότι το αγαπημένο σου μουσείο μπορεί να έρθει στο σπίτι σου; Και όμως… ένα κουτί εξερεύνησης ταξιδεύει μέχρι την πόρτα σου! Πώς θα το εξερευνήσουμε; Ποια αντικείμενα κρύβονται μέσα; Τι μπορούμε να κάνουμε με αυτά; Ένας γιορτινός διαγωνισμός ξεκινά αυτές τις ημέρες στο Exploration!

Τι χρειάζεται να κάνεις; Απλά κάνε like στα κοινωνικά δίκτυα (facebook & Instagram) του μουσείου και εγγραφή στο newsletter του.

 

Για ποιο λόγο; Γιατί έτσι απλά αποκτάς συμμετοχή στο διαγωνισμό. Αν κάνεις like και share τον διαγωνισμό, τότε αποκτάς μία bonus συμμετοχή!

 

Πώς θα βγουν οι νικητές; Με κλήρωση που θα γίνει ανάμεσα στους εγγεγραμμένους χρήστες του μουσείου στα κοινωνικά δίκτυα και στο newsletter.

 

Πόσο διαρκεί ο διαγωνισμός; Από τις 14 Δεκεμβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου.

 

Πότε θα γίνει η κλήρωση; Μα φυσικά… την 1η Ιανουαρίου 2021!

 

Πόσα κουτιά θα δοθούν; Δέκα κουτιά εξερεύνησης θα ταξιδέψουν με ασφάλεια σε δέκα οικογένειες.

 

Και αν…έχεις κερδίσει; Θα σου έρθει το mail του νικητή από το μουσείο! Για αυτό μη ξεχάσεις να γραφτείς και στο newsletter!

 

Πότε θα παραλάβεις το Exploration Kit; Μόλις λάβεις το mail, θα μετρήσεις 10 μέρες αντίστροφα μέχρι να έρθει το κουτί με το ταχυδρομείο! Ίσως και λίγο παραπάνω λόγω των ημερών…

 

Τι θα κάνεις μόλις το παραλάβεις; Απλά το ανοίγεις και η… εξερεύνηση στο σπίτι ξεκινά!

 

Για αυτό μη ξεχνάς: Follow! Like! Share! και το Παιδικό Μουσείο Exploration έρχεται στο σπίτι σου!

Καλή επιτυχία!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και τους όρους συμμετοχής, παρακαλούμε επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Μουσείου www.exploration.gr ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Εκπαίδευσης στο mail info@exploration.gr και στο τηλέφωνο +30 6948 822 622.

 

 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

Exploration Children’s Museum

www.exploration.gr | info@exploration.gr

+30 6948 822 622

 

διαφήμιση