Ολοκληρωμένη Σειρά Αντικουνουπικών Chicco – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ολοκληρωμένη Σειρά Αντικουνουπικών Chicco

chicco

Ολοκληρωμένη Σειρά Αντικουνουπικών Chicco

Φυσική Προστασία για τη μητέρα και το παιδί!

Το καλοκαίρι όπως το έχουμε συνηθίσει ίσως να έχει αργήσει λίγο, αλλά τα κουνούπια είναι ήδη εδώ και όλοι οι γονείς αναζητούν τον ιδανικότερο τρόπο να προστατεύσουν τα παιδιά τους από το ιδιαίτερα ενοχλητικό τσίμπημά τους. Η Chicco φρόντισε για αυτό και έχει δημιουργήσει μια νέα σειρά αντικουνουπικών προϊόντων με το ΦΥΣΙΚΟ ενεργό συστατικό Eucalyptus Maculata citriodora.

Το απόσταγμα Eucalyptus Maculata citriodora προέρχεται από ένα συγκεκριμένο είδος ευκαλύπτου από την Αυστραλία, ευρέως αναγνωρισμένο για την εξαιρετική εντομοαπωθητική του δράση. Χωρίς προσθήκη αλκοόλης, χρωστικές και parabens, είναι ειδικά μελετημένο για το παιδικό δέρμα, ενώ η αποκλειστική του σύνθεση ενεργεί δραστικά κατά τη διάρκεια της νύχτας και της ημέρας, παρέχοντας άριστη προστασία ενάντια στα κουνούπια, συμπεριλαμβανομένου και του Ασιατικού κουνουπιού τίγρης. Μια εφαρμογή προστατεύει το δέρμα του μωρού σας έως και 3 ώρες.

Η σειρά αποτελείται από:

SPRAY: Σχεδιασμένο να λειτουργεί σε όλες τις κλίσεις για ταχύτερη και ευκολότερη εφαρμογή του προϊόντος σε όλο το σώμα.

GEL: Σχεδιασμένο ώστε να εφαρμόζεται η σωστή δόση του προϊόντος στο δέρμα του μωρού σε κάθε χρήση. Σε μικρό μέγεθος ιδανικό για τις εξόδους σας.

ROLLON: Το εργονομικά σχεδιασμένο μπουκάλι, επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη εφαρμογή του προϊόντος. Εύχρηστο ακόμα και για τα παιδιά.

 

STICK ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΣΙΜΠΗΜΑ: Σε μορφή στυλό. Η σύνθεσή του είναι ιδανική για να παρέχει ανακούφιση σε ερεθισμό του δέρματος. Με μαλακό άκρο επαφής, ιδιαίτερα απαλό. Χωρίς αμμωνία και όχι μόνο για κουνούπια!

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε φαρμακεία και βρεφικά καταστήματα.

~~~~

 

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο site www.chicco.gr

www.facebook.com/chiccocompanygreece.

διαφήμιση