Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112 - Εκπαιδευτικοί & Πρεσβευτές – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112 – Εκπαιδευτικοί & Πρεσβευτές

Οι «Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112» προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς να γίνουν πρεσβευτές του Προγράμματος κερδίζοντας μοναδικά εκπαιδευτικά δώρα της Eduk8!

 

Το πρόγραμμα «Χ.Ο.Π.Α. Ηρωες 112», καλεί τους εκπαιδευτικούς, νηπιαγωγούς, δασκαλους δημοτικού, εργαζόμενους σε ΚΔΑΠ, εκπαιδευτικούς νοσηλευτές και άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, να γίνουν πρεσβευτές του προγράμματος, μεταλαμπαδεύοντας τη γνώση, την εμπειρία και τον ενθουσιαμό τους σε συναδέλφους.

Με τον τρόπο αυτό θα αναπτυχθεί η υπέροχη κοινότητα «Χ.Ο.Π.Α. Ηρωες 112» σε περισσότερα σχολεία σε όλα τα σημεία της Ελλάδας.

Για πρώτη χρονιά φέτος οι δέκα Ήρωες πρεσβευτές – δάσκαλοι και δασκάλες που θα συγκεντρώσουν και θα μας αποστείλουν τις περισσότερες συμμετοχές σχολείων, θα βραβευτούν από την Εduk8 με εκπαιδευτικά δώρα αξίας που προσφέρουν εκπαιδευτικές λύσεις STEAM από κορυφαία brands παγκοσμίως: LEGO Education, Makeblock Education & Learning Resources. Επιπλέον, η Eduk8 θα προσφέρει 10  εκπαιδεύσεις LEGO Education Academy. Πρόκειται για την επίσημη διεθνή και πιστοποιημένη εκπαίδευση από τη LEGO Education, αναφορικά με λύσεις εκπαιδευτικής ρομποτικής και οι εκπαιδεύσεις αφορούν αποκλειστικά ενήλικες.

Οι πρεσβευτές με τη δική τους συναίνεση μπορούν να προβληθούν στα κοινωνικά δίκτυα «Χ.Ο.Π.Α. Ηρωες 112» και στα δελτία τύπου.

Οι «Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες» είναι η βραβευμένη εκπαιδευτική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο την αναγνώριση των συμπτωμάτων του εγκεφαλικού επεισοδίου από μικρά παιδιά και την ανάγκη για άμεση δράση. Αξιοποιεί τον ενθουσιασμό που έχουν τα παιδιά να μαθαίνουν και να μοιράζονται και ενθαρρύνει τη μεταλαμπάδευση της γνώσης στην υπόλοιπη οικογένειά τους, ιδιαίτερα στους παππούδες και τις γιαγιάδες τους. Το προγραμμα έχει λάβει και την επίσημη έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Η Eduk8 είναι περήφανη που στηρίζει την προσπάθεια, μαθητών και εκπαιδευτικών  στα σχολεία που θα βγουν νικητές στον πίνακα κατάταξης συμμετοχής του προγράμματος για την περίοδο Δεκέμβριος 2021-Απρίλιος 2022.

Όσοι εκπαιδευτικοί – πρεσβευτές και όσα σχολεία ενδιαφέρονται να υλοποιήσουν το πρόγραμμα «ΧΟΠΑ Ήρωες 112» για το έτος 2021-2022, λαμβάνοντας το δωρεάν έντυπο υλικό, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τις 16 Μαρτίου 2022.

Η συμμετοχή μπορεί να δηλωθεί είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση kcharisi@epidirect.gr ή fastheroesgr@fastheroes112.com είτε τηλεφωνικά στο 2310 227 225.

Η εκπαίδευση για τις δεξιότητες του μέλλοντος αρχίζει από το σήμερα. Οι «Χ.Ο.Π.Α. Ήρωες 112» και η Eduk8 σας προσκαλούν να ταξιδέψετε μαζί στη γνώση!