Αν δεν το θέλεις,χάρισε το! Για τη Μέριμνα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Αν δεν το θέλεις,χάρισε το! Για τη Μέριμνα

merimna rouxa

Η άνοιξη έφθασε και το πρώτο που κάνουμε όλοι μας είναι να ξεκαθαρίζουμε τις ντουλάπες για να ανανεώσουμε τη γκαρνταρόμπα μας και να ξεφορτωθούμε όλα τα περιττά. Και το πιο πιθανό είναι να καταλήξουμε με τουλάχιστον μία σακούλα με ρούχα και αντικείμενα που δεν μας χρειάζονται πια. Τα οποία όμως, αν τα χαρίσουμε στους Φίλους της Μέριμνας Θεσσαλονίκης για το επόμενο bazaar τους, μπορούν να βοηθήσουν τις οικογένειες και τα παιδιά που χρειάζονται συμβουλευτική φροντίδα στην αρρώστια και το θάνατο.

Κρίνοντας από την επιτυχία που σημείωσαν τα δύο προηγούμενα bazaar, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό που είναι περιττό σε εσάς, θα αγοραστεί με χαρά από κάποιον άλλο και τα έσοδά του θα ενισχύσουν τη λειτουργία του Συμβουλευτικού Κέντρου της Μέριμνας στη Θεσσαλονίκη.

Μπορείτε να προσφέρετε ρούχα (παιδικά, ανδρικά, γυναικεία) σε καλή κατάσταση, αξεσουάρ (ζώνες, φουλάρια, τσάντες, παπούτσια, κοσμήματα), παιχνίδια, βιβλία, cd, dvd, διακοσμητικά είδη, αντικείμενα τέχνης, είδη σπιτιού και χειροποίητα είδη ή κατασκευές. Και σε μία χωριστή τσάντα (με την ένδειξη Boutique) μπορείτε να τοποθετήσετε όποιο ρούχο ή αξεσουάρ επώνυμο και σε καλή κατάσταση έχετε, καθώς φέτος θα λειτουργήσει και Boutique, η οποία θα περιέχει τα πιο ιδιαίτερα, επώνυμα και καινούργια κομμάτια!!
Οι Φ.Μ.Θ. διαθέτουν χώρο όπου αποθηκεύουν και ταξινομούν όλα τα αντικείμενα που συλλέγουν, ενώ, εφόσον το επιθυμείτε, θα παραλάβουν οι ίδιοι τα πράγματα όποτε σας βολεύει.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήστε με οποιοδήποτε μέλος των Φ.Μ.Θ. γνωρίζετε ή με την κ.Τριγλιανού  Λήδα στο τηλέφωνο: 6944208320, την κ. Δαβίτη Στέλλα στο τηλέφωνο: 6973 042789 ή την κ. Σακαράκη Μαρία στο τηλέφωνο: 6975464690.

Η συμβολή σας θα είναι για μία ακόμη φορά πολύτιμη.

merimna

Σημείωση: το bazaar της Μέριμνας θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο 2015