2η φάση της δράσης: eduk8Next powered by LEGO® Education – Πυγολαμπίδες
Skip to content

2η φάση της δράσης: eduk8Next powered by LEGO® Education

 

 Στηρίζουμε την εκπαίδευση!

Αυτή τη χρονιά ο κλάδος της εκπαίδευσης υπήρξε από τους πρώτους που κλήθηκαν να επαναπροσδιορίσουν τις υφιστάμενες μεθόδους και τρόπους διδασκαλίας. Εκπαιδευτικοί και καθηγητές ανά τον κόσμο συνέχισαν ωστόσο απρόσκοπτα το έργο τους με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Στο κομβικό αυτό σημείο, για τον εκπαιδευτικό κλάδο στη χώρα μας, η Eduk8 έχει θέσει ως βασικό στόχο να στηρίξει εμπράκτως εκπαιδευτικούς και επαγγελματίες του χώρου.

 

Τι είναι το LEGO® Education SPIKE™ Prime?

Το LEGO® Education SPIKE™ Prime εισάγει τους μαθητές ηλικίας 10+ στον προγραμματισμό μέσα από τουβλάκια, υλικό και εξοπλισμό της LEGO, διασκεδαστικά ρομπότ και έξυπνες συσκευές. Ενισχύει την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης των μαθητών καθώς και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων ενώ διασκεδάζουν μαθαίνοντας μέσα απ’ το παιχνίδι.

 

Τι είναι η δράση #Eduk8Next powered by LEGO® Education?

Η δράση #Eduk8Next powered by LEGO® Education έχει σχεδιαστεί ώστε να δώσει την κατάλληλη ώθηση σε 3 βασικούς πυλώνες. Εξοπλισμό, εκπαίδευση και προβολή. Το Part #1 της δράσης απευθυνόταν σε ένα exclusive group 50 εκπαιδευτικών και επαγγελματιών που γέμισαν τις τάξεις τους και τα social media με out-of-the-box κατασκευές, νέες ιδέες και τρόπους διδασκαλίας για το SPIKE™ Prime.

 

Open call! H 2η φάση της #eduk8Νext σε περιμένει!

Με την 1η φάση να σημειώνει τεράστια επιτυχία και εκπαιδευτικούς από όλη την χώρα να μεταμορφώνονται σε LEGO® Education SPIKE™ Prime influencers, προχωρά τώρα η Eduk8 ακόμη πιο δυνατά στην 2η φάση θέλοντας να στηρίξει εμπράκτως ακόμη περισσότερους.

 

Γίνε κι εσύ LEGO® Education SPIKE™ Prime Influencer!

Δήλωσε συμμετοχή στην δράση #eduk8Νext powered by LEGO® Education και γίνε έμπνευση για την εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και τους μαθητές σου.

 

Διαδικασία συμμετοχής:

60 εκπαιδευτικοί θα επιλεχθούν για να δοκιμάσουν τις δυνατότητες του υλικού για 15 ημέρες. Στη συνέχεια οι ίδιοι επιλέγουν αν θα το δώσουν σε κάποιον δικό τους συνάδελφο εκπαιδευτικό ή θα επιστρέψουν το κουτί στην Eduk8 ώστε να δοθεί στον επόμενο επιλαχόντα.

Κατά τη διάρκεια των 15 ημερών, μοιράζεστε την εμπειρία σας και τα μαθήματα σας, video και φωτογραφίες στα social media και γίνεστε όλοι μέρος μιας μεγάλης ομάδας εκπαιδευτικών που διαδίδουν τη σύγχρονη γνώση και τη μαθησιακή εμπειρία του SPIKE™ Prime!

 

Δηλώστε συμμετοχή!

  • Σε περίπτωση που επιλεχθείτε θα έχετε τον εξοπλισμό SPIKE™ Prime για 15 ημέρες.
  • Μοιράζεστε την εμπειρία σας και τις γνώσεις που αποκομίσατε στα social media με το #eduk8Νext.
  • Κάντε review στο set ή την δράση.
  • Επιλέξτε αν θα επιστρέψετε το set ή θα το προωθήσετε σε συνάδελφο σας για 15 ημέρες!

Δηλώσεις συμμετοχής

 

Λίγα λόγια για την Eduk8

Η Eduk8 ιδρύθηκε το 2015 μέσα από την αγάπη για τα παιδιά, το μεράκι, τη φαντασία και την αναζήτηση για εναλλακτικούς τρόπους μάθησης. Πεποίθησή τους είναι πως το παιχνίδι είναι ένα μέσο το οποίο επιδρά θετικά στην ολόπλευρη εξέλιξη των παιδιών. Βασικός τους συνεργάτης η LEGO® Education που για πάνω από 35 χρόνια συνεργάζεται με καθηγητές και με ειδικούς σε θέματα εκπαίδευσης για την παροχή λύσεων και πόρων που χρησιμοποιούνται στην τάξη και κάνουν τη μάθηση διασκέδαση. Η Eduk8, LEGO Education έκανε το πρώτο γενναίο βήμα, δίνοντας το πράσινο φως στους εκπαιδευτικούς να γνωρίσουν από κοντά, μέσα από μια σειρά πιστοποιημένων σεμιναρίων, τον κόσμο της ρομποτικής. Αξίζει να σημειωθεί πως η Eduk8 διαθέτει δύο LEGO Education Academy Centers σε Αθήνα και σε Θεσσαλονίκη.

Περισσότερες πληροφορίες για την Eduk8 θα βρείτε ΕΔΩ

διαφήμιση