Μοιράσου τις ιδέες σου σε επαγγελματίες με παιδοκεντρική φιλοσοφία – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Μόλις έμαθες για το επαγγελματικό newsletter των Πυγολαμπίδων στο Κλουβί, το εγχείρημα μιας ομάδας επαγγελματιών που πιστεύουν ακράδαντα στη δύναμη της συνεργασίας, της συζήτησης, της ανταλλαγής. Μιας ομάδας επαγγελματιών που αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους, την εμπειρία, τις γνώσεις και τις ιδέες τους σε μια προσπάθεια να γίνουμε όλοι καλύτεροι γονείς, πιο επιτυχημένοι επαγγελματίες, πιο συνειδητοποιημένοι πολίτες.

Τούτο εδώ το επαγγελματικό newsletter σε αυτό στοχεύει· στο να αφυπνίσει επιχειρήσεις ώστε να διαφοροποιηθούν, να εξελιχθούν και να γίνουν περισσότερο ανθρωποκεντρικές. Κοινός παρονομαστής όλων αυτών και κοινή φιλοσοφία: η αγάπη για τα παιδιά και η αμετακίνητη πίστη στη δύναμη της δια βίου μάθησης και εξέλιξης.

Το επαγγελματικό newsletter στέλνεται κάθε μήνα σε όσους έχουν συμπληρώσει τη σχετική φόρμα, και πιο συγκεκριμένα:

  • σε φορείς/επιχειρήσεις που έχουν στο επίκεντρό τους το παιδί (παιδότοποι, καταστήματα με παιχνίδια, χώροι δημιουργικής απασχόλησης, κ.ά.)
  • σε φορείς/επιχειρήσεις που θέλουν να γίνουν περισσότερο φιλικοί προς την οικογένεια με παιδιά (χώροι εστίασης, καταλύματα, εμπορικά κέντρα, κ.ά.)

Εάν πιστεύεις ότι έχεις κι εσύ κάτι να πεις που να αφορά τομείς όπως λογιστική, οικονομικά, marketing, δημόσιες σχέσεις, διακόσμηση κτλ., εάν θέλεις να διαδώσεις την επαγγελματική σου εμπειρία κι αν έχεις ένα σακούλι επιχειρηματικές συμβουλές να μοιράσεις, τότε μην καθυστερείς· επικοινώνησε στέλνοντας μήνυμα στο ioanna@pigolampides.gr για να μάθεις περισσότερα.

Πίσω από την ιδέα

Οι Πυγολαμπίδες στο Κλουβί (2009) μαζί με το The Paper Boat (2013), είναι τα διαδικτυακά δημιουργήματα της Ιωάννας Σεραφειμίδου.  Οι Πυγολαμπίδες στο Κλουβί είναι ένας οδηγός εκδηλώσεων και ελεύθερου χρόνου για το παιδί και την οικογένεια στη Θεσσαλονίκη, ενώ το The Paper Boat ένα κέντρο πληροφόρησης για ταξίδια με παιδιά και ένας δικτυακός τόπος με όμορφες ταξιδιωτικές ιστορίες. Η Ιωάννα έχει ασχοληθεί επαγγελματικά αρκετά χρόνια με τον τουρισμό, τη διοργάνωση παιδικών εκδηλώσεων, τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία.

διαφήμιση