Skylife - Τμήματα εκπαίδευσης & επιμόρφωσης – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Skylife – Τμήματα εκπαίδευσης & επιμόρφωσης

Skylife

Η φιλοσοφία του Skylife, κινείται γύρω από έναν πρωταρχικό στόχο: να αναπτυχθούν ελεύθερες και ισορροπημένες προσωπικότητες.

 

Τμήματα για παιδιά

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ (ΑΓΓΛΙΚΑ– ΓΑΛΛΙΚΑ) 

Η διαδικασία εκμάθησης ξένης γλώσσας διευκολύνεται από την μουσική ενώ παράλληλα η μάθηση είναι βιωματική και διεκπεραιώνεται με αβίαστο και φυσικό τρόπο. Η πρώτη εξοικείωση με μια ξένη γλώσσα είναι σημαντική διότι το παιδί εξασκείται από μικρό στο άκουσμα μιας ξένης γλώσσας. Δεν αντιλαμβάνεται την γνώση σαν κάτι δύσκολο, επιτακτικό ή υποχρεωτικό. Αντίθετα, η πρώτη του επαφή έρχεται μέσα από το γέλιο, τη χαρά και την δημιουργία.

 

Ηλικίες: 3 – 6

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο των ιστοριών και της φαντασίας με μεγάλη ένταση. Δημιουργούν παραμύθια, comics, ποιήματα, θεατρικά έργα, κτλ.. Τους δίνεται η δυνατότητα να εκφράσουν μέσω του γραπτού λόγου κάθε σκέψη, βίωμα  και συναίσθημα. Άλλωστε, η ενασχόληση με την συγγραφή συντελεί στην ηρεμία τόσο του πνεύματος όσο και της ψυχής. Εμείς λοιπόν, δίνεται στα παιδιά το ερέθισμα και εκείνα κάθε φορά μας εκπλήσσουν με την αστείρευτη φαντασία τους.  

 

Ηλικίες: 6 – 8 & 8 – 10

Υπεύθυνος τμήματος: Πανόπουλος Γιώργος

 

MY RELAX ROOM

Ποιος είπε ότι οι μικροί φίλοι δεν έχουν ανάγκη την χαλάρωση; Μετά από μια γεμάτη μέρα στο σχολείο, μαζεύονται για να παίξουν παιχνίδια, να ξαπλώσουν σε μαξιλάρια, να φτιάξουν έναν κύκλο και να κουβεντιάσουν όλα εκείνα που δημιουργούν ένταση στα παιδιά. Εκφράζουν σκέψεις, φόβους, συναισθήματα και γίνονται μια μεγάλη παρέα.

 

Ηλικίες: 3 – 5

Υπεύθυνη τμήματος: Νάντια Κοκκίνου

 

ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ

Στόχος του κέντρου είναι η προσωπική εξέλιξη όλων. Τα παιδιά  κουβεντιάζουν, συζητούν καθημερινά θέματα που τα απασχολούν και τους δημιουργούν είτε όμορφα είτε δυσάρεστα συναισθήματα. Μαθαίνουν να ακούν τα θέλω τους, να υποστηρίζουν την άποψη τους αλλά και να αντιλαμβάνονται τη γνώμη των άλλων ενώ παράλληλα ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και ο αυτοσεβασμό τους μέσα από δραστηριότητες, παιχνίδια και συζητήσεις.

 

Ηλικίες: 6 – 8 & 8 – 10

Υπεύθυνη τμήματος: Νάντια Κοκκίνου

 

Τμήματα για ενήλικες

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΓΡΑΦΗ

Στόχος του τμήματος είναι να αυξηθεί η αναγνωστική οξυδέρκεια και να ανακαλύψει ο συμμετέχοντας την συναισθηματική εξωτερίκευση, την δυνατότητα επικοινωνίας και ψυχικής εκτόνωσης που προσφέρει η συγγραφική έκφραση.

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ

Γίνονται οι συμμετέχοντες μια ομάδα και συζητούν θέματα της καθημερινότητας τα οποία τους βαραίνουν, μοιράζονται θετικά και αρνητικά συναισθήματα, σκέψεις και καταστάσεις με άλλους ανθρώπους.

Οι Πυγολαμπίδες προσπαθούν πάντα να είναι ενημερωμένες, όμως για την αποφυγή αλλαγών στις εκδηλώσεις και δραστηριότητες που παρουσιάζονται, καλό θα ήταν να επικοινωνείτε με τον διοργανωτή της εκάστοτε εκδήλωσης.

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

Skylife

Πολυχώρος δημιουργικής απασχόλησης για μικρούς & μεγάλους.

Καλαβρύτων 28, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 2310430335

Email: info@skylife.gr

Links: Website

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά

Γράψτε το σχόλιό σας

Αν θέλετε να λαμβάνετε το εβδομαδιαίο newsletter των Πυγολαμπίδων παρακαλώ κάντε εγγραφή εδώ.

Δείτε τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας μας.