Ανακύκλωση φαρμάκων – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ανακύκλωση φαρμάκων

farmaka recycling

 
Η ομάδα εθελοντών Thessaloniki Next2U συνεχίζει ακάθεκτη! Αυτήν τη φορά με τη συλλογή φαρμάκων για τους Γιατρούς του Κόσμου (Γιατροί του Κόσμου Θεσσαλονίκη).

Διοργανώνουν τη δράση “Ανακύκλωση Φαρμάκων” κατά τη διάρκεια της οποίας, συγκεντρώνουν φάρμακα που δεν έχουν λήξει, προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες για καλύτερη περίθαλψη των συνανθρώπων μας που το έχουν ανάγκη. Όλα τα φάρμακα, γάζες, σύριγγες κλπ είναι δεκτά εκτός από σιρόπια και αλοιφές, που έχουν χρησιμοποιηθεί.

Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014, λοιπόν, θα σας περιμένουν στη συμβολή των οδών Τσιμισκή με Ικτίνου κατά τις ώρες 10:00-18:00. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι μαζί τους οι Γιατροί του Κόσμου, προκειμένου να μας ενημερώσουνε για το έργο και τις δράσεις τους.

Λόγω της σημαντικότητάς της, η δράση αυτή είναι συνεχής, καθώς έχει επαναληφθεί στο παρελθόν στα πλαίσια του Green Party, αλλά αναμένονται και άλλες μεμονωμένες δράσεις. Επιπλέον, μπορείτε να έρχεστε σε επαφή μαζί τους οποιαδήποτε στιγμή θέλετε να διαθέσετε φάρμακα που δε χρησιμοποιείτε.

Δώστε ότι σας περισσεύει σε αυτούς που το έχουν ανάγκη! Ακόμα κι ένα χάπι μπορεί να κάνει τη διαφορά!