ExpoBaby - εγκυμοσύνη, μωρό & βάπτιση – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ExpoBaby – εγκυμοσύνη, μωρό & βάπτιση

expo

Η 1η έκθεση «EXPOΒΑΒΥ – εγκυμοσύνη, μωρό & βάπτιση» είναι μια εξειδικευμένη έκθεση με ενημερωτικά και διαδραστικά events για όλους τους μελλοντικούς και νέους γονείς.  Η ExpoBaby θα πραγματοποιηθεί  στις 18, 19 και 20 Μαρτίου 2017, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης», της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ).

Οι ανάγκες που δημιουργούνται με την εγκυμοσύνη, την γέννηση ενός παιδιού ως και την βάπτιση του, είναι πολύ σημαντικές και απαιτούν μεγάλη αναζήτηση. Μια έρευνα αγοράς είναι σημαντικό να γίνεται ανάμεσα σε εξειδικευμένους επαγγελματίες και επιχειρήσεις.

Πέρα από το εκθεσιακό γεγονός, στόχος της EXPOBABY είναι να δώσει την ευκαιρία στους υποψήφιους γονείς μέσα από σεμινάρια και workshops να ενημερωθούν από ειδικούς για την εγκυμοσύνη, τον τοκετό και ό,τι άλλο συμπεριλαμβάνεται κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης και φυσικά την έλευση του νεογέννητου.

Οι Πυγολαμπίδες στο κλουβί στηρίζουν την EXPOBABY και θα είναι στην Έκθεση για να σας γνωρίσουν από κοντά και να μοιραστούν μαζί σας ιδέες και προτάσεις για ποιοτικό χρόνο και παιχνίδι μαζί με τα παιδιά σας!

 

 

Γιατί να επισκεφτείτε την EXPOBABY

Πρόγραμμα εκδηλώσεων (ανανεώνεται διαρκώς)

Επικοινωνήστε με την EXPOBABY αν είστε επαγγελματίας και θέλετε να συμμετέχετε στην Έκθεση