Παιδότοποι – Πυγολαμπίδες
Skip to content

espressino playroom

Το «espressino playroom» είναι ένας χώρος δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών. Στον χώρο αυτό φιλοξενούνται πολλές θεατρικές παραστάσεις καθώς επίσης και εβδομαδιαία καλλιτεχνικά εργαστήρια.

Kids’ Fun Factory

Το Kids Fun Factory είναι ένας σύγχρονος fun & educational χώρος όπου ειδικά εκπαιδευμένες παιδαγωγοί,παιδοψυχολόγοι, γυμναστές, μουσικοί και θεατρολόγοι αναλαμβάνουν την απασχόληση των παιδιών μέσα από βιωματικά εργαστήρια!

Partyland

Η Partyland ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό την δημιουργία ενός πολυχώρου, στον οποίο τα παιδιά  μπορούν να περνούν τόσο ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς όσο και δημιουργικής απασχόλησης, ενώ παράλληλα οι γονείς μπορούν να απολαμβάνουν ώρες ανενόχλητης χαλάρωσης, γνωρίζοντας ότι τα παιδιά τους είναι ευτυχισμένα και πάνω απ’ όλα ασφαλή. Πίσω από τον παιδότοπο όμως, […]

PlayTogether

Ένας ασφαλής παιδότοπος για βρέφη και νήπια στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου προωθείται το ήρεμο, δημιουργικό και ελεύθερο παιχνίδι παρέα με τους γονείς.

Μικροφυίες

Η μαγεία του κόσμου μέσα από το πέρασμα του χρόνου σε έναν παιδότοπο.

Happy Play

Legend Toys

Playtime

Στην ανατολική πλευρά της πόλης, στην παραλία της Αρετσούς, το PLAYTIME έρχεται να βάλει χρώμα και χαρά στην καθημερινότητά σας. Απολαύστε με θέα τη θάλασσα γευστικά ροφήματα σε μεγάλη ποικιλία, καθώς τα παιδιά σας απασχολούνται από έμπειρες παιδαγωγούς.

ΙΚΕΑ

διαφήμιση