ANEL Honey Park – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ANEL Honey Park

2

Ο μοναδικός χώρος μελισσοθεραπείας, μελισσοτουρισμού και μάθησης γύρω από τη μέλισσα στην Ελλάδα!

«Χωρίς φυτά, δεν υπάρχει ζωή. Όμως χωρίς μέλισσες, δεν υπάρχουν φυτά». Με βάση αυτήν την φράση, η εταιρία ANEL κατασκεύασε το πρώτο και μοναδικό πάρκο αφιερωμένο στην μέλισσα και τα προϊόντα της. Σε μία έκταση δύο στρεμμάτων, προσφέρεται μία μοναδική βιωματική-διερευνητική εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους: «να γνωρίσουν τον κόσμο της μέλισσας και των εξαιρετικών προϊόντων της καθώς και να επιμορφωθούν σχετικά με τη σημαντικότητα των μελισσών για το περιβάλλον και τον άνθρωπο βοηθώντας έτσι στη διάσωση και στη διατήρησή τους».

Γιατί αν δεν αγαπήσεις κάτι, πώς θα το προστατέψεις;

Στο χώρο της ANEL Honey Park μπορείτε να:

  • Ακολουθήσετε τις διαδρομές και να ανακαλύψετε πολλά μυστικά του πάρκου
  • Προμηθευτείτε το χάρτη αυτοξενάγησης και να περιηγηθείτε ΔΩΡΕΑΝ στο πάρκο
  • Θαυμάσετε ένα υπαίθριο «μουσείο της φύσης»! Παρατηρείστε όλους τους οργανισμούς που συνυπάρχουν αρμονικά στο πάρκο!
  • Χαλαρώσετε στα σπιτάκια μελισσοθεραπείας, ειδικά διαμορφωμένους χώρους στους οποίους μπορείς να χαλαρώσεις από το βόμβο και τη μυρωδιά της μέλισσας! Μόνο για τον μήνα Οκτώβριο ΔΩΡΕΑΝ η πρώτη επίσκεψη στο σπιτάκι μελισσοθεραπείας!
  • Γευτείτε αγνά μελισσοκομικά προϊόντα, βότανα και καλλυντικά. Ρωτήστε τους εξειδικευμένους επιστήμονές μας για τη χρήση και τα οφέλη τους.
  • Παρακολουθήσετε από ειδικές κυψέλες παρατήρησης, σε απόσταση αναπνοής, τις μέλισσες να εκτελούν τις καθημερινές τους εργασίες, δίνοντας μαθήματα ζωής, συμπεριφοράς και εργατικότητας!
  • Κλείστε θέση σε μία από τις οργανωμένες περιηγήσεις
  • Συμμετέχετε στις δραστηριότητες και τα σεμινάρια!
  • Διοργανώσετε το πάρτι του παιδιού σας!

 

Άλλες υπηρεσίες

Χρήση χώρου – Παιδικά πάρτυ

Χαρίστε στο παιδί σας και τους φίλους τους μία μοναδική εμπειρία! Τα πάρτυ στο anel honey park συνδυάζουν την διασκέδαση με την εκμάθηση τις ιστορίας της μέλισσας! Το παιδί έρχεται σε επαφή με την φύση σε όλο τον κύκλο ζωής της! Ο μοναδικός χώρος μπορεί να φιλοξενήσει από λίγα έως πολλά άτομα. Διαθέτει έναν ασφαλές εξωτερικό χώρο αλλά και ένα όμορφο κλειστό εργαστήριο-αίθουσα με θέα στο πάρκο.

Στην πλαίσια της συλλογικής αυτής προσπάθειας που γίνεται για την μείωση της μετάδοσης του COVID-19 τα παιδικά πάρτυ και οι ξεναγήσεις  διεξάγονται σε ανοιχτό χώρο, έχοντας λάβει τα προαπαιτούμενα μέτρα.

 

Μελισσοθεραπεία

Η «Μελισσοθεραπεία» περιλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που χρησιμοποιούν προϊόντα μέλισσας με σκοπό την ευεξία.

Η πρώτη συνταγή με μέλι ήταν γραμμένη σε ένα δισκίο από πηλό, που βρέθηκε στην κοιλάδα του Ευφράτη και χρονολογείται περίπου το 2000 π.Χ. Ο Ιπποκράτης, ο αρχαίος Έλληνας ιατρός και «πατέρας της ιατρικής» παραθέτει για τα φυσικά αποτελέσματα του μελιού: «Προκαλεί θερμότητα, καθαρίζει πληγές και έλκη, μαλακώνει σκληρές πληγές σε χείλη, τρέφει τις πληγές» (MANJO, 1991).

Τα μελισσοκομικά προϊόντα έχουν μια μεγάλη ιστορία χρήσης ως φάρμακο. Σήμερα, η μέλισσα και τα προϊόντα της, χρησιμοποιούνται με διάφορους τρόπους για την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας!

 

Γνωρίστε το Anel Honey Park!  Είσοδος ΔΩΡΕΑΝ. 

Γράφουν για το ANEL Honey Park στο Tripadvisor

To ANEL Honey Park στο Youtube

 

Για την δωρεάν περιήγηση στο πάρκο:

Ώρες λειτουργίας Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-18.00, Σάββατο 9.00-15.00

Τα προγράμματα πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού! Το πάρκο λειτουργεί όλο τον χρόνο!

 

διαφήμιση

Πληροφορίες χώρου

ANEL Honey Park

Μελισσοκομικό Πάρκο

17ο χλμ Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών Τ.Θ. 1031, Νέο Ρύσιο , Θεσσαλονίκη

Τηλ.: 23920 72786

Email: info@honeypark.gr

Links: Website, Facebook, Twitter

Προβολή στους Χάρτες Google

Τι υπάρχει κοντά