Πρόσκληση για συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ παιδικών θεατρικών ομάδων – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Πρόσκληση για συμμετοχή στο 1ο Φεστιβάλ παιδικών θεατρικών ομάδων

 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, το Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο και ο πολιτιστικός & μορφωτικός σύλλογος «Λυρικός Μικρός Πλανήτης» διοργανώνουν το «Θεσστιβαλάκι» το Σάββατο 4 & την Κυριακή 5 Ιουνίου 2022 στο «Ανοιχτό  Θέατρο του πάρκου της Νέας Ελβετίας» φιλοδοξώντας να το καθιερώσουν ως ετήσιο θεσμό.

Απευθύνεται σε παιδικές θεατρικές ομάδες πολιτιστικών και Μορφωτικών συλλόγων καθώς και οποιονδήποτε άλλο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα που δεν είναι σχολείο. Η κάθε ομάδα μπορεί να παρουσιάσει μια θεατρική παράσταση της επιλογής της διάρκειας 10′ –  60′. Απαραίτητη προϋπόθεση η ηλικία των παιδιών να είναι 6 – 12 ετών.

Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες μπορείτε να λάβετε από τα γραφεία του συλλόγου Λυρικός Μικρός Πλανήτης Βασ. Όλγας 285 (περιοχή Αιγαίου), τηλ. 2310 407 433 ή ηλεκτρονικά στο email: lyrikos@hotmail.com . Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των δηλώσεων.

Καταλυτική ημερομηνία υποβολής 15 Απριλίου 2022.

 

Το «Θεσστιβαλάκι»  έχει σαν σκοπό την προβολή της ετήσιας δουλειάς της κάθε ομάδας, να φέρει κοντά τις παιδικές θεατρικές ομάδες, την κοινή παραγωγή πολιτισμού, την δυνατότητα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων για το θέατρο, την ενεργή παρουσία του πολιτισμού. Στόχος να καθιερωθεί ο θεσμός ετήσια και να διευρυνθεί και σε πανελλήνιες προσκλήσεις σε παρόμοιες ομάδες αλλά και ομάδες του εξωτερικού καθώς και να εμπλουτιστεί με ανταλλαγή επισκέψεων και συμμετοχών.