"Καλημέρα, με βιβλία για παιδιά", στον 9,58fm της ΕΡΤ3 – Πυγολαμπίδες
Skip to content

“Καλημέρα, με βιβλία για παιδιά”, στον 9,58fm της ΕΡΤ3

kalimera2

Κάθε Παρασκευή 10:00-11:00, η εκπομπή «Καλημέρα» που επιμελείται και παρουσιάζει η Αναστασία Γρηγοριάδου γίνεται “Καλημέρα, με βιβλία για παιδιά” και είναι όλη αφιερωμένη στο παιδικό βιβλίο και γεμίζει ιστορίες, εικόνες, χαρακτήρες, βιβλία για παιδιά.

Μας περιγράφει η Αναστασία: “Για μία ώρα ακούμε βιβλία, μιλάμε, μοιραζόμαστε και μοιράζουμε βιβλία, ξεφυλλίζουμε παρέα τυπωμένες ή ψηφιακές σελίδες βιβλίων για παιδιά. Γνωρίζουμε καινούριες εκδόσεις, θυμόμαστε και παλαιότερες. Συγγραφείς έρχονται στην εκπομπή για να διαβάσουν τα βιβλία τους. Κάνουμε αφιερώματα σε σπουδαία βιβλία της παιδικής λογοτεχνίας. Ακροάτριες κι ακροατές διαβάζουν τα αγαπημένα τους παιδικά βιβλία ή αγαπημένα βιβλία που διαβάζουν στα παιδιά, τα εγγόνια, τα ανίψια τους, τα παιδιά των φίλων τους. Μικρά βιβλιοπωλεία της πόλης προτείνουν βιβλία για συγκεκριμένες θεματικές. Αυτά είναι λίγα μόνο από όσα περιέχει η εκπομπή.

Κατά τη διάρκεια αυτής της σειράς εκπομπών ακούμε τραγούδια και μουσικές από όλο τον κόσμο, από τα γνωστά και αγαπημένα που έχουν γραφτεί για παιδιά αλλά και λιγότερο γνωστά που ανακαλύπτουμε και μοιραζόμαστε ακούγοντάς τα παρέα.”

Η εκπομπή ακούγεται σε επανάληψη και την Κυριακή, 10:00-11:00. 

Επιμέλεια-παρουσίαση: Αναστασία Γρηγοριάδου
Ιδέες, σχόλια, επικοινωνία: kalimera958fm@gmail.com
Σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/kalimera958
Διεύθυνση: Αγγελάκη 14, ΤΚ: 54636 Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2310299456 (στούντιο), 2310299441-2 (γραμματεία του 9,58fm)
ακρόαση: 95,8 στα fm και διαδικτυακή ακρόαση: webradio.ert.gr/958fm

kalimera

διαφήμιση