Ετήσια Φιλανθρωπική Εκδήλωση CatWalk – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Ετήσια Φιλανθρωπική Εκδήλωση CatWalk

Fashion Revolution Show 2019

Για ακόμη μια χρονιά, το CatWalk, εργαστήρι ενδυματολογίας για παιδιά, διοργάνωσε την καθιερωμένη του τελική εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό. Οι μαθητές του CatWalk, περπάτησαν στην πασαρέλα με τις δημιουργίες τους υπέρ του συλλόγου ΣΤΟΡΓΗ, του σημαντικού αυτού φορέα της πόλης μας που στηρίζει τις οικογένειες των καρκινοπαθών παιδιών.

Καταχειροκρότησε θερμά ο κόσμος, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Porto Palace Hotel, τους μικρούς μαθητές του Catwalk  της Νατάσας Ντόρτογλου, και την ονειρεμένη εκδήλωση που παρουσίασαν με τίτλο «Fashion Revolution Show 2019» με την ευκαιρία της λήξης της σχολικής χρονιάς.

Επί τρεις  ώρες, μέσα από χορευτικά και θεατρικά δρώμενα, με επίκεντρο πάντα την εκπαίδευση και τις δημιουργικές ικανότητες των παιδιών, οι μικροί σχεδιαστές χάρισαν στους θεατές ένα μαγικό, θεαματικό και φαντασμαγορικό θέαμα, αντάξιο αυτών του εξωτερικού γεμάτο από χρώματα, ζωντάνια, ενέργεια, κέφι, φρεσκάδα, με υπέροχους φωτισμούς και ένα ευφάνταστο γκράφιτι σκηνικό. Οι μαθητές  εμπνεύστηκαν από θεματικές ενότητες που αφορούσαν στην Γη, τον άνθρωπο , την αγάπη, την ελευθερία, την αλληλεγγύη, τη γνώση , το όραμα, την επανάσταση και την νευρική ανορεξία (τη μάστιγα της εποχής μας) περπάτησαν στη πασαρέλα και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα.

Κεντρική παρουσιάστρια του show μόδας η Vamp Νίνα Λοτσάρη, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο για την ομορφιά της όσο και για τον τρόπο που παρουσίασε την επίδειξη!

Στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα γευστικά εδέσματα του μπουφέ και κατενθουσιασμένοι έδωσαν ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

 

Θερμές ευχαριστίες:

  • Στους χορηγούς της εκδήλωσης Fashion Revolution by Catwalk, τις εταιρείες: VETO, Better than Home, KYANA, Marianna Vlassidou make up team, Kids Salon κομμωτήριο παιδιών, Look Optical γυαλιά, Bike It, Farina Casa Bakery, ΧΡΥΣΟ, Vaeni Naoussa, Viva Χυμοί, νερό Βίκος.
  • Στους χορηγούς επικοινωνίας Cosmopoliti.com, Tsakalou Interactive Pr, την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και το OraThess.
  • Στους συνεργάτες του CatWalk, που το στήριξαν AESTHEA, Υa Impro σχολή αυτοσχεδιασμού και τις υπέροχες ομάδες χορευτών των σχολών Εν Χορώ, Diagonal, All Star Dance, Sports Center, Pro Dancers, που πλαισίωσαν μοναδικά αυτή την εκδήλωση.
  • Στους συνεργάτες  Ανδρέα Νικάκη στη μουσική και ηχητική κάλυψη και τους φωτογράφους Πάνο Κονιό και Κωνσταντίνο Ευαγγελίδη.