Διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα τη χημεία – Πυγολαμπίδες
Skip to content

Διαγωνισμός ζωγραφικής με θέμα τη χημεία

 

Η εταιρεία VIOChemicals διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα τη χημεία

Στα πλαίσια των 17ων γενεθλίων της, η εταιρεία VIO Chemicals διοργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για μαθητές Δημοτικών σχολείων του νομού Θεσσαλονίκης  με θέμα τη χημεία. Στόχος της εταιρείας  είναι να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να αντιληφθούν την παρουσία της χημείας στα πράγματα που μας περιβάλλουν και να διαπιστώσουν τη σπουδαιότητα της μελέτης της χημικής επιστήμης για την κατανόηση και διαμόρφωση του κόσμου στον οποίο ζούμε σήμερα.

Η VIO Chemicals στηρίζει ενεργά την τοπική γνώση

Η διοργάνωση του διαγωνισμού ζωγραφικής αποτελεί το πρώτο από μια σειρά δραστηριοτήτων εκπαιδευτικού χαρακτήρα που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή της τοπικής κοινωνίας. «Για εμάς στη VIO Chemicals είναι πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της εταιρείας,  Δημήτρης Καλίας.

«Η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί το κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας και, πέρα από τη συμβολή μας στην τοπική οικονομία και την προσφορά θέσεων εργασίας, επιθυμούμε να γίνουμε ένας  πολύπλευρος υποστηρικτής της τοπικής κοινωνίας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες και δράσεις που προάγουντη γνώση και ενισχύουν την τοπική εκπαίδευση», συνέχισε ο ίδιος.

«Μέσα από τη σειρά δράσεων, ευελπιστούμε να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά ώστε να συσχετίσει τη χημεία με θετικές αλλαγές στην καθημερινή μας ζωή, και να ενθαρρύνουμε όλο και περισσότερους μαθητές να μελετήσουν τη χημική επιστήμη για να κατανοήσουν τον κόσμο γύρω μας και να εξασφαλίσουν ένα βιώσιμο μέλλον», συμπλήρωσε ο κύριος Καλίας.

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό:

  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι μαθητές όλων των δημόσιων και ιδιωτικών Δημοτικών σχολείων του Νομού Θεσσαλονίκης.
  • Η ζωγραφιά θα πρέπει να αναγράφει στη πίσω όψη το όνομα του μαθητή, το σχολείο, την τάξη και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
  • Οι ζωγραφιές μπορούν να αποσταλούν ηλεκτρονικά στο info@viochem.com ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση:  VIO Chemicals, Τμήμα Marketing, Κτίριο Θέρμη 1, 9ο χμ. Θεσσαλονίκης-Θέρμης, Τ.Θ. 8102, 57001 Θεσσαλονίκη.

Έπαθλα για τους νικητές:

  • Η καλύτερη ζωγραφιά θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο αξίας 100 ευρώ.
  • Οι 3 καλύτερες ζωγραφιές θα δημοσιευτούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της εταιρείας.
  • Οι δημιουργοί τους θα έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τα χημικά εργαστήρια της εταιρείας και να παρακολουθήσουν από κοντά συναρπαστικά πειράματα παρασκευής εταιρικών προïόντων.

 

Σχετικά με την εταιρεία VIOChemicals

Η VIOChemicals είναι ελβετική χημική εταιρεία που ειδικεύεται στον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή εξειδικευμένων χημικών προϊόντων, φαρμακευτικών ενδιάμεσων και δραστικών φαρμακευτικών ουσιών (ActivePharmaceuticalIngredients – APIs). Τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται στην παγκόσμια αγορά από κορυφαίες εταιρείες παραγωγής χημικών, φαρμακευτικών, καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής. Το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της VIOChemicals στη Θεσσαλονίκη επικεντρώνεται στην έρευνα, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη ανταγωνιστικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων, ενώ παράλληλα παρέχει πλήρη υποστήριξη στους τομείς του ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας, πνευματικής ιδιοκτησίας, αδειοδοτήσεων και εγκρίσεων. Η εταιρεία δεσμεύεται ως προς τις αρχές της αειφόρου χρήσης της χημείας και των κοινωνικών και δεοντολογικών ευθυνών της σε όλες τις δραστηριότητές της. Η VIOChemicals έχει έδρα στη Ζυρίχη, λειτουργεί σε 3 χώρες και διαθέτει αντιπροσώπους πωλήσεων στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.