A Ball For All: μια καμπάνια που συγκινεί – Πυγολαμπίδες
Skip to content

A Ball For All: μια καμπάνια που συγκινεί

 

 

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να βλέπεις παιδιά να παίζουν όλα μαζί παρέα με μια μπάλα. Τα τυφλά παιδιά όμως δεν μπορούν να δουν μια μπάλα. Μπορούν όμως να την ακούσουν! Για αυτό φτιάχτηκε μια ειδική ελαφριά μπάλα με κουδουνάκια, για να ακούγεται! Και το σπουδαιότερο είναι πως αυτή η μπάλα δεν αγοράζεται αλλά μόνο δωρίζεται!

 

Δείτε το video της καμπάνιας

 

“Αυτό είναι το επίσημο προωθητικό video της παγκόσμιας καμπάνιας “Μία μπάλα για όλους”, με την υπέροχη φωνή του αγαπημένου  Γιάννης Σερβετάς – Giannis Servetas (official) Servetas Giannis που για μια ακόμη φορά μας συγκίνησε με την ευαισθησία του!
Τον ευχαριστούμε όπως και τα 35 παιδιά που συμμετείχαν, τη φοβερή ομάδα Barbara Doumanidou Dimitris Vasiliadis Tomis Vrakas που δημιούργησε το video και ελπίζουμε να το κοινοποιήσετε!
Έχουν μοιραστεί δωρεάν Youthorama μπάλες σε τυφλά παιδιά, νέους με πρόβλημα όρασης και στα σχολεία τους, σε 77 χώρες στις 5 ηπείρους. Ελπίζουμε, με τη δική σας συμβολή, να ξεπεράσουμε τις 80 χώρες την πρώτη χρονιά υλοποίησης της καμπάνιας! ” Ηλίας Μάστορας

www.aballforall.eu
UEFA Foundation for Children

 

Στόχος της πρωτοβουλίας “A ball for all” είναι να ολοκληρωθεί τη φετινή σχολική χρονιά η δωρεάν διανομή σε όλα τα σχολεία της χώρας που φοιτούν μαθητές/ μαθήτριες με πρόβλημα όρασης και σε διεθνές επίπεδο να ξεπεράσουν τις 100 χώρες στις 5 ηπείρους όπου έχουν διανεμηθεί δωρεάν Youthorama μπάλες και για τυφλά παιδιά. Η χρηματοδότηση θα πραγματοποιηθεί από ιδρύματα και εταιρίες.

 

Με τη δική σας συμβολή θέλουμε να κουδουνίσει η ξεχωριστή αυτή μπάλα στα χέρια κάθε τυφλού παιδιού σε ολόκληρο τον κόσμο! Θα μας βοηθήσετε; Αρκεί να μοιραστείτε τα νέα!