10 ΧΡΟΝΙΑ MEDITERRAΝEAN COSMOS… – Πυγολαμπίδες
Skip to content

10 ΧΡΟΝΙΑ MEDITERRAΝEAN COSMOS…

10 mecosmos

Από τις 10 Οκτωβρίου έως τις 7 Νοεμβρίου, το αγαπημένο εμπορικό κέντρο της πόλης μας, το Mediterranean Cosmos, σας προσκαλεί να περάσετε έναν ξεχωριστό μήνα, γεμάτο χαρά και διασκέδαση με ξεχωριστά happenings, και σας επιβραβεύει με ΔΩΡΑ συνολικής αξίας 90.000€!

 

Περισσότεροι από 400 τυχεροί έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν 5 αυτοκίνητα Smart, 3.000€ σε gift cards και δώρα συνολικής αξίας 15.000€ από τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου. Δώρα συνολικής αξίας 90.000€!

 

Διεκδικήστε ένα από τα πολλά και εντυπωσιακά δώρα με αγορές 30€ και άνω, δηλώνοντας συμμετοχή στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην Μπλε Πλατεία του Mediterranean Cosmos.

 

Ακόμη, διασκεδάστε με μουσική και ξεχωριστά δρώμενα σε μια γιορτή ειδικά αφιερωμένη σε όλους εσάς!

  • Μουσικά και χορευτικά δρώμενα με την Άννα Μπαλάσκα, τους Anasa Band, τους Sol y Azucar, την Παιδική & Νεανική Χορωδία του Ωδείου Νικόπολις, την Ορχήστρα Νέων Σίνδου κ.α.
  • Live Radio Show με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς του Zoo Radio 90,8: Ειρήνη Κακούρη, Γιώργος Βελιντσιάης, Μαργαρίτης Κεχαγιάς, Γιάννης Λιόλιος, Bill Nakis
  • Αποσπάσματα θεατρικής παράστασης «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας… θα μείνει εδώ!» από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης
  • Εκπαιδευτικά εργαστήρια και δημιουργικές δραστηριότητες για παιδιά από το Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, τον Αρκτούρο, το Χαμόγελο του Παιδιού και το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου
  • Θέατρο σκιών από την ΕΛΕΠΑΠ

 

Η είσοδος σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη.

ΩΡΑΡΙΟ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

 

Δευτέρα – Παρασκευή                                12:00 – 21:00

Σάββατο                                                         11:00 – 20:00

Κυριακή 1 Νοεμβρίου                                  11:00 – 20:00