ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Μαζί δημιουργούμε για την ισότητα και τη μοναδικότητα – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ: Μαζί δημιουργούμε για την ισότητα και τη μοναδικότητα

 

Οι Πυγολαμπίδες, σε συνεργασία με την FILA Hellas έχουν σχεδιάσει έναν πρωτότυπο διαγωνισμό δημιουργικότητας που συνδέεται με τη φιγούρα του πολύπλευρου καλλιτέχνη Giotto!

Σχεδόν πάντα χρησιμοποιούμε το χρώμα «ανοιχτό ροζ – σάρκας» για να αναφερθούμε στο χρώμα του δέρματος. Αλλά ποιο είναι το χρώμα του δέρματος; Δεν έχουν όλα τα δέρματα το ίδιο χρώμα. Υπάρχει ένας άπειρος αριθμός αποχρώσεων: ανοιχτό καφέ, σκούρο καφέ, μαύρο, πορτοκαλί, κίτρινο! Η σειρά Giotto Skintones θέλει να δείξει αυτό ακριβώς: ότι τα χρώματα είναι πολλά και πολύ διαφορετικά!

Ζητάμε από παιδιά ηλικίας 4-16 ετών να αποτυπώσουν σε μια σελίδα Α4 το έργο τους, το οποίο μπορεί να είναι ζωγραφιά, collage, σχέδιο κ.α. Μπορούν να ζωγραφίσουν έναν φίλο ή φίλη τους, έναν συμμαθητή ή συμμαθήτριά τους, κάποιον άνθρωπο που γνώρισαν στις διακοπές και είναι από άλλη χώρα! Τι χρώμα είναι το δέρμα τους; Τι ρούχα φοράει; Έχει κάποιες ιδιαίτερες συνήθειες;

Παρακαλούμε τα παιδιά να γράψουν πάνω στη σελίδα το όνομά τους, την ηλικία τους και, αν το επιθυμούν, και έναν τίτλο για το έργο τους!

Φωτογραφίστε το έργο σας / ζωγραφιά σας και στείλτε το με email στο ioanna@pigolampides.gr έως 30 Νοεμβρίου 2021. Προσέξτε η φωτογραφία να είναι καλά φωτισμένη, κεντραρισμένη και σε σχετικά καλή ανάλυση.

Τα ονόματα των νικητών – νικητριών θα ανακοινωθούν στις 10 Δεκεμβρίου 2021, που είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Οι 3 νικητές – νικήτριες θα παραλάβουν στο σπίτι τους από ένα πακέτο με όλα τα παρακάτω:

  • 1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ GIOTTO TURBO COLOR SKINTONES 12 ΤΕΜΑΧΙΩΝ 
  • 1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ ΧΟΝΤΡΟΙ GIOTTO TURBO MAXI SKINTONES 6ΤΕΜ
  • 1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΜΕ 4 ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΤΕΜΠΕΡΑ GIOTTO EXTRA QUALITY SKINTONES ΣΕΤ 4x250ML
  • 1 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ STILNOVO SKINTONES BLISTER 12 ΤΜΧ

Στην καρδιά μας όλα τα παιδιά είναι νικητές και νικήτριες, αφού θα έχουν αφιερώσει δημιουργικό χρόνο και θα έχουν εκφράσει – και μοιραστεί μαζί μας – κάτι από τον εσωτερικό τους κόσμο!

 

Τους 3 νικητές / τις 3 νικήτριες, θα επιλέξουν οι:

Χρήστος Κρανιώτης – Εργαστήρι ζωγραφικής και δημιουργικής έκφρασης, Kristiboni

Στεφανία Βελδεμίρη – Eργαστήρι κατά της τυποποίησης, stheta

Σοφία Μελιγκοπούλου – Λυρικός Μικρός Πλανήτης

 

Κριτήρια ανάδειξης των έργων: η φαντασία, η πρωτοτυπία, η ευρηματικότητα. Όλες οι συμμετοχές είναι για εμάς νικήτριες και θα λάβουν ένα συμβολικό «ευχαριστώ» από εμάς.

 

Φωτογραφίστε το έργο σας / ζωγραφιά σας και στείλτε το με email στο ioanna@pigolampides.gr έως 30 Νοεμβρίου 2021. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά που θα μοιραστείτε μαζί μας το έργο σας! Ανυπομονούμε να δούμε τις δημιουργίες σας.

 

διαφήμιση