ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ένα πράσινο τηλέφωνο" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 3 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Ένα πράσινο τηλέφωνο” από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Τρεις τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από ένα βιβλίο “Ένα πράσινο τηλέφωνο” από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο μικρός Σταύρος νοσταλγεί τη γιαγιά Ευδοκία… Χωρίς αυτήν έχει μια «σχεδόν οικογένεια». Βλέπετε, η γιαγιά μετά την αρρώστια της μετακόμισε σε μια όμορφη και ήσυχη αλλά μακρινή γειτονιά, όπου δεν πιάνει το τηλέφωνο. Έτσι κι ο Σταύρος παίρνει ένα παιχνίδι, ένα πράσινο τηλέφωνο, και με σύνδεση τη φαντασία του συνομιλεί με την αγαπημένη του γιαγιά!

Ένα ευαίσθητο και πρωτότυπο βιβλίο για την απώλεια.

 

 

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Κατερίνα Δημόκα μοίρασε την παιδική της ηλικία στον Πειραιά και στη Λιβαδειά. Είναι αριστούχος της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών με κατεύθυνση στη Γλωσσολογία και διαθέτει Master στη Διδασκαλία της Ελληνικής ως Ξένης Γλώσσας. Στη λογοτεχνία διακρίθηκε για πρώτη φορά στον Διαγωνισμό Διηγήματος του Περιοδικού Elle (2000) και κέρδισε τον Έπαινο παραμυθιού από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά (2014) για τη Δασκάλα των Χρωμάτων. Είναι παντρεμένη, έχει δύο γιους και ζει στη Λιβαδειά. Εργάζεται ως φιλόλογος στο Δημόσιο Σχολείο, όπου διδάσκει και διδάσκεται καθημερινά από τα παιδιά. Θεωρεί ότι η Λογοτεχνία είναι ένας ευαίσθητος αγωγός, που οδηγεί άμεσα στην παιδική ψυχή κι αφήνεται να παρασυρθεί στις κρυστάλλινες διαδρομές της.

 

Εικονογράφηση: Γεωργία Στύλου

Ηλικία: Από 6 ετών

Σελίδες: 48

Τιμή: 11,00 €

Χρόνος έκδοσης: Οκτώβριος 2017

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

Οι νικήτριες του Διαγωνισμού

  1.  Κωνσταντίνα Κουλούρη
  2. Γιώτα Καλυβίτη
  3. Τατιανή Στεργιούλα