ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 3 νικητές θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις" από τις εκδόσεις Μεταίχμιο – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 3 νικητές θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου “Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις” από τις εκδόσεις Μεταίχμιο

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Τρεις τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από ένα βιβλίο “Τι υπέροχο πλάσμα θα γίνεις” από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ένα βιβλίο-ύμνος στη μοναδικότητα κάθε ανθρώπινου πλάσματος, στις αμέτρητες δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά του, αλλά και στην άνευ όρων αποδοχή και αγάπη των γονιών για το παιδί τους. Γραμμένο σε στιχάκια με ομοιοκαταληξία, αποπνέει τη θαλπωρή και τη ζεστασιά της αγάπης, τη μαγεία για το θαύμα της νέας ζωής, αλλά κυρίως την περιέργεια και την προσμονή για όλα αυτά τα υπέροχα πράγματα που σκέφτονται και ελπίζουν οι γονείς όταν κοιτούν τα παιδιά τους να μεγαλώνουν.

 

  • 52 εβδομάδες στη λίστα των best seller των New York Times.
  • Στα 20 πρώτα παιδικά βιβλία του amazon.com για το 2015.
  • Καλύτερο βιβλίο της χρονιάς 2015, για το amazon.
  • Καλύτερο εικονογραφημένο βιβλίο του 2015, για τη Huffington Post.
  • Το καλύτερο βιβλίο για καληνύχτα και καλύτερο εικονογραφημένο βιβλίο του 2015 για το B&N.

Συγγραφέας: Έμιλι Γουίνφιλντ Μάρτιν

Μετάφραση: Μάρω Ταυρή

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

Οι νικήτριες του Διαγωνισμού

  1. Φωταινή Αλεξανδρινού
  2. Κλαίρη Δημούτσικου
  3. Ασημένια Τσιουτσιουλίτου