ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση "Τα Χριστούγεννα του κυρίου Σκρουτζ" – Πυγολαμπίδες
Skip to content

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: 2 τυχεροί θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Τα Χριστούγεννα του κυρίου Σκρουτζ”

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δύο τυχεροί αναγνώστες των Πυγολαμπίδων θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την  παράσταση “Τα Χριστούγεννα του κυρίου Σκρουτζ” (15/12)  που παρουσιάζεται από το κουκλοθέατρο των Λίτσα και Χριστίνα Μπήτιου στο Μικρό Θέατρο της ΧΑΝΘ.

 

Λίγα λόγια για την παράσταση

O κος Σκρουτζ, ο γεροτοκογλύφος, γεμάτος αδιαφορία για τη χριστουγεννιάτικη μαγεία, τα συναισθήματα ή την τρυφερότητα, μετράει τα λεφτά του. Δεν συγκινείται από τα παιδιά που τραγουδούν τα κάλαντα και το γιορτινό πνεύμα δεν τον αγγίζει καθόλου. Απεχθάνεται τα Χριστούγεννα, καθώς θεωρεί ότι προσθέτουν ένα ακόμα χρόνο στην πλάτη του, χωρίς να τον κάνουν πλουσιότερο.

Όμως η μοίρα που τον θέλει εγωιστή και παλιάνθρωπο δεν θα έχει για πολύ το πάνω χέρι. Ποτέ δεν είναι αργά για ένα θαύμα!

 

Διαβάστε περισσότερα για την παράσταση “Τα Χριστούγεννα του κυρίου Σκρουτζ”.

 

Για να συμμετέχεις στον διαγωνισμό άφησε το σχόλιό σου ακριβώς κάτω από την ανάρτηση. Τα προσωπικά σας στοιχεία είναι απολύτως ασφαλή στις Πυγολαμπίδες.

 

Οι νικήτριες του διαγωνισμού είναι οι:

  1. Γκλόρια Σιλβ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄έστρε
  2. Αθηνά Παπαδοπούλου